Detaylar
Kim cevapladı?MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben SecureBoot ve UEFI açık şekilde Windows 7 kullanıyorum.
2022'nin Eylül ayında yayınlanan bir ESU güncellemesi ile Windows 7'ye SecureBoot desteği eklendi, çoğu kişi bu güncellemenin varlığından bihaber.
35gvm78
Üstün
Böyle havada kaparım seni aslan parçası. @Volkan Demirel nin yeni hesap.
Instagram
www.instagram.com
16.31 güncelleme!
Hesap an itibari ile dolandırıcılık bildirimi ile benim tarafımdan kapatılmıştır. Hayırlı olsun.
www.instagram.com
16.31 güncelleme!
Hesap an itibari ile dolandırıcılık bildirimi ile benim tarafımdan kapatılmıştır. Hayırlı olsun.
Son düzenleme:
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 5
Üstün
- Makaleler
- 19
Müthiş! İnstagram nasıl bu kadar hızlı davranmış anlamadım.Böyle havada kaparım seni aslan parçası. @Volkan Demirel nin yeni hesap.
www.instagram.com
16.31 güncelleme!
35gvm78
Üstün
Müthiş! Instagram nasıl bu kadar hızlı davranmış anlamadım.
Hesap kapatmak için bazı yöntemler var. Bu yöntemleri uyguladım. Hesapta eski olunca hemen aksiyon alındı. Garibimin videoları daha keşfete düşmemiş
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 5
Üstün
- Makaleler
- 19
İlginç, umarım hesabı instagram dolandırıcılıktan kapatmıştır.Hesap kapatmak için bazı yöntemler var. Bu yöntemleri uyguladım. Hesapta eski olunca hemen aksiyon alındı. Garibimin videoları daha keşfete düşmemiş![]()
Galiba hala açık hesabı.İlginç, umarım hesabı instagram dolandırıcılıktan kapatmıştır.
35gvm78
Üstün
İlginç, umarım hesabı Instagram dolandırıcılıktan kapatmıştır.
Taklit sebebiyle kapatıldı muhtemelen. Profilinde Microsoft logosu vardı.
Bende girilmiyor.
CV'ye bak.
Engel atmıştır.Taklit sebebiyle kapatıldı muhtemelen. Profilinde Microsoft logosu vardı.
Bende girilmiyor.