- Makaleler
- 19
Bilemiyorum, zaten şikayetçi olma konularında ben yokum onu @Physic 'e sorun.Arkadaş şikayetçi olun diyor daha neyi bekliyoruz? @Silinen üye
Bilemiyorum, zaten şikayetçi olma konularında ben yokum onu @Physic 'e sorun.Arkadaş şikayetçi olun diyor daha neyi bekliyoruz? @Silinen üye
Önce konusmam gerekiyor. Şahsi olarak bana aynılarını derse o zaman gideceğim. Kendisine olayın ciddiyetini anlatmaya çalışacağım.
Bu forumda dönen olaya berkehan çepni V2 diyebilir miyiz?![]()
Ben RTX 3060 Ti ile Windows 7 kullanıyorum, GTX 1650'nin sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.Bu Extended Kernel'in olayı nedir tam olarak? Mesela ben mevcut sistemimle bunu sorunsuz kullanabilecek miyim? (GTX1650 i7 10750h işlemcili sistem)
Ben RTX 3060 Ti ile Windows 7 kullanıyorum, GTX 1650'nin sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.Eki Görüntüle 27664
Sürücü açısından uyumluluk soruyorsanız sıkıntı yok.
Söyleyin ona. Benim DC adresimi biliyorsunuzdur umarım. Belirtemiyorum burada çünkü.
Moderasyona söz verdik başka platformlara yönlendirmeyeceğiz diye, tekrardan konu kapanabilir.Maalesef bilmiyorum bana arkadaşlık isteği atar mısınız? Ben kendisine ileteyim.
Maalesef bilmiyorum bana arkadaşlık isteği atar mısınız? Ben kendisine ileteyim.