Sürücü bulmak sıkıntı olabilir, ekran kartı sürücülerini bulsam yeter aslında.Kurarsın ve çalıştırırsın. İki parçan da Windows 7 destekliyor. @MasterSlenderTR RTX sistem kullanıyor mesela.
Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Sürücü bulmak sıkıntı olabilir, ekran kartı sürücülerini bulsam yeter aslında.
Kartınız için sürücü desteği var. İşlemciniz için de. Dualboot deneyebilirsiniz.
Emin misin? Laptop mobil işlemci yani.Kartınız için sürücü desteği var. İşlemciniz için de. Dualboot deneyebilirsiniz.
Ben de denemek isterim hocam. Ryzen 5 5500 işlemci kullanıyorum.
Physic
Üstün
Sürücü desteği problem olmaz GPU ve CPU'da lakin. USB sürücüleriniz muhtemel olarak çalışmaz Windows 7'de. Anakartınız desteklemiyor ise çok zor.
İmzanda yazan sisteme kurabildiysen, belki bende de sorun olmaz. Denemek lazım.Sürücü desteği problem olmaz GPU ve CPU'da lakin. USB sürücüleriniz muhtemel olarak çalışmaz Windows 7'de. Anakartınız desteklemiyor ise çok zor.
Physic
Üstün
İmzanda yazan sisteme kurabildiysen, belki bende de sorun olmaz. Denemek lazım.
Ben kurdum kurmasına da. USB girişleri ve ağ gibi şeyler çalışmıyor. Gezmek için kurabilirsin.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Bende sürücü eksiği yok.Ben kurdum kurmasına da. USB girişleri ve ağ gibi şeyler çalışmıyor.
Anakartınız nedir?
B450M S2H kullanıyorum. Bir de M.2 SSD kullanıyorum ancak Windows 7 ile nasıl çalışacak bir fikrim yok. Modeli 970 EVO Plus.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Anakartınız Windows 7'yi destekliyor.B450M S2H kullanıyorum. Bir de M.2 SSD kullanıyorum ancak Windows 7 ile nasıl çalışacak bir fikrim yok. Modeli 970 EVO Plus.
Samsung 970 EVO Plus için Windows 7 sürücüsü mevcut: 71.4 KB file on MEGA