Physic
Üstün
Ultracı eleman amacına ulaştı. Allah bildiği gibi yapsın.
Başkası olamaz zaten. Topluluğumuz çok sakin sayılamaz ama ultracı ile geçen gün birkaç atar gider yaşadık. Ondan dolayı olmuş olabilir. Normal karşılıyorum.
Ultracı eleman amacına ulaştı. Allah bildiği gibi yapsın.
Başkası olamaz zaten. Topluluğumuz çok sakin sayılamaz ama ultracı ile geçen gün birkaç atar gider yaşadık. Ondan dolayı olmuş olabilir. Normal karşılıyorum.
Keşke adamı sövmek yerine direk engelleyip banlasaymışsınız. Siz o logoları kaldırmasanız adam iki güne editinizi yapıp bak bu da onlardan sövüp banlıyor falan diyecek ve ortalığı olur olmadık yerden karıştırıp kötü gösterecek.
Projenin iptal edildiğini duydum, kavgasız bir gününüz yok maaşallah.![]()
İptal edildiği hakkında bir haber aldım, üstelik sunucu da silinmiş galiba.İptal edilmedi. Bağımsız olarak geliştirilmeye devam edecek. Bitince buradan paylaşacağız.
İptal edildiği hakkında bir haber aldım, üstelik sunucu da silinmiş galiba.
Sunucuyu communityden uzak tutmaya karar verdik. Her gün ayrı drama çıkıyor.
Hocam yani Techolay'la bağlantısı olmasın diyorsunuz? Peki sadece özelleştirme kısmında Techolay yazılı bir resim koyulamazmı yani Windows'un standart logoları gibi standart logolar içinde 1 2 tane Techolay yazılı veya logolu wallpaperler konulsa güzel olur. Çok içten ricamdır. Çünkü zaten bu konuyu Techolay'dan yararlanarak insanlara yaydılar size de bize de iyi olur.