Başkası olamaz zaten. Topluluğumuz çok sakin sayılamaz ama ultracı ile geçen gün birkaç atar gider yaşadık. Ondan dolayı olmuş olabilir. Normal karşılıyorum.

Keşke adamı sövmek yerine direk engelleyip banlasaymışsınız. Siz o logoları kaldırmasanız adam iki güne editinizi yapıp bak bu da onlardan sövüp banlıyor falan diyecek ve ortalığı olur olmadık yerden karıştırıp kötü gösterecek.

Keşke adamı sövmek yerine direk engelleyip banlasaymışsınız. Siz o logoları kaldırmasanız adam iki güne editinizi yapıp bak bu da onlardan sövüp banlıyor falan diyecek ve ortalığı olur olmadık yerden karıştırıp kötü gösterecek.

Bırakın hocam. İsteğine asla ulaşamayacak. Kendisiyle olan bütün iletişimimi kestim. Zaten son çıkardığı sistemde muhtemel zararlı yazılım var.

Hocam yani Techolay'la bağlantısı olmasın diyorsunuz? Peki sadece özelleştirme kısmında Techolay yazılı bir resim koyulamazmı yani Windows'un standart logoları gibi standart logolar içinde 1 2 tane Techolay yazılı veya logolu wallpaperler konulsa güzel olur. Çok içten ricamdır. Çünkü zaten bu konuyu Techolay'dan yararlanarak insanlara yaydılar size de bize de iyi olur.

Ne yazık ki kararım net, yine de aktif kullanıcı ve takipçilerin projeyi takip edip daha çok kullanıcıya ulaşması için konuyu kilitlemedim. Bu kadarının yeterli olacağı kanaatindeyim.