Physic
Üstün
Ananızı kullandım al diyerek mi yardım ediliyor? Pes size.
Raporladim arkadaşı. İşimize bakalım biz.
Ananızı kullandım al diyerek mi yardım ediliyor? Pes size.
Ben de raporladım ama nafile. İşlerini doğru yapacak moderasyon ekibi, yapmıyor. Yapnazsa bu Ultracı çocuk daha da çok bulaşır bize.
Hocam Ultracının bildiğimiz Tema paketi gibi bir şey o zaman... Anladığıma göreBak beni sinirlendirme. Atarım buraya bütün dmni foyan ortaya çıkar. Internette bulduğun ISO ile olmuyor o işler. Senin yardımına ihtiyacım yok. Olmayan yardıma niye ihtiyaç duyayım.
Arkadaş Windows 10'un 10TO7 ISO'sunu internette bulmuş hatta size ISO'yu atarım bulduğu. Gelmiş ben NT 10 entegre ettim diyor.
Aşmadı. Windows 10 olduğundan class 3 oluyor zaten.
Madem öyle. Bunu sen istedin.
Arkadaşın kullandığı ISO dosyasi:
![]()
Windows 10to7 (Windows 10 that looks like windows 7) : Ojas : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
hi, this is actually windows 10, made to look accurately like Windows 7. NOTE:There is a bug where if you try to enter password to connect to wifi, it'll...archive.org
Ben de raporladım ama nafile. İşlerini doğru yapacak moderasyon ekibi, yapmıyor. Yapmazsa bu Ultracı çocuk daha da çok bulaşır bize.
Hee hocam ondan yükleyebildi demek.Aşmadı. Windows 10 olduğundan class 3 oluyor zaten.
Kandırmaya çalışmadım güzel bir şekilde yaklaşsaydınız size uyarlanmış kerneli verecektim. Ben aptal değilim Windows 10 to 7 olduğunu ben de biliyorum. Normal uyarladığım kerneli koysaydım çalınma ihtimalini göze almak istemedim size VX kex ve dotexe ile başarılar.
Ücretli değilki zamanı gelince çıkacak ve max Class 2 destekliyormuş. (şu anlık sanırım)Hocam sizin ISO UEFI class 2 destekliyor mu destekliyorsa satın alıncam kaça satarsın ama UEFI kurulsun.
Hocam sizin ISO UEFI class 2 destekliyor mu destekliyorsa satın alıncam kaça satarsın ama UEFI kurulsun.
Ücretli değilki zamanı gelince çıkacak ve Max class 2 destekliyormuş. (şu anlık sanırım)
Ben LegacyHocam sizin bilgisayarda CSM var mı?
Evet şu anlık UEFI Class 2 kadar açılıyor. Benim sistemim UEFI Class 3 olduğundan ISO çıksa bile ben yükleyemiyorum.
Hocam sizin bilgisayarda CSM var mı?
Evet şu anlık UEFI class 2 kadar açılıyor. Benim sistemim UEFI class 3 olduğundan ISO çıksa bile ben yükleyemiyorum.