Araplar tarafından uydurulduğu için olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
İslam'da ki Allah gerçek Allah'tır. Bunun doğru olup olmadığını sadece dini samimi olarak araştırırsanız anlarsınız. Eğer dediğimi yapacak olursanız son bir şey daha söyleyeceğim. Başınıza gelecek şeyler fiziken kanıtlanması mümkün olmadığı için kimseye anlatmayın.Not ettim hocam. Peki İslam el ile mi yazılmış onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kuran Akdenizi mi kastediyor ? Bu tamamen senin yorumun, ayette berzah kelimesi geçiyor Ayette geçen berzah, esasen iki şey arasında bulunan engel ve ayırıcı sınır demektir, bu bir kara parçası da olabilir direkt yargıyı koymayın.
Sizin ayet yorumlamanıza kalırsa zaten bir ayetin 50 tane farklı anlamı var. Hangisi işinize gidiyorsa onu seçiyorsunuz. Orada öyle dememiş şunu demiş, Arapça'dan Türkçeye geçerken yanlışlık olmuş, diyanet yanlış çevirmiş vs. Hangisi doğru anlam acaba? Orada onu demek istememiş kara demek istemiş nereden belli? "Biri tatlı ve susuzluğu giderici, diğeri tuzlu ve acı olan iki denizi karışacak şekilde salıveren ve ikisi arasına bir engel, aşılmaz bir perde koyan O’dur." lafının nasıl farklı bir anlamı olabilir? Ayette açık bir şekilde tatlı ve tuzlu su karışmaması için perde çektik diyor. Yani bilimsel bir açıklama bile yok. Perde çekmek. Cidden komik.Kuran Akdenizi mi kastediyor ? Bu tamamen senin yorumun, ayette berzah kelimesi geçiyor Ayette geçen berzah, esasen iki şey arasında bulunan engel ve ayırıcı sınır demektir, bu bir kara parçası da olabilir direkt yargıyı koymayın.
Gerçeklerden kaçmaya devam edebilirsin. Hesabını silemiyorsun ayrıca.Lan nereye düştük böyle, Twitter falan filandan kaçtık teknoloji forumu diye buralarda takıldık buralarda zıvanadan çıkmış. Buraya bugün katıldım umarım hesabımı silebilirim.
lanet olsun : )Gerçeklerden kaçmaya devam edebilirsin. Hesabını silemiyorsun ayrıca.
Burası bir forum. Her türlü konu hakkında konuşabilirsiniz.Lan nereye düştük böyle, Twitter falan filandan kaçtık teknoloji forumu diye buralarda takıldık buralarda zıvanadan çıkmış. Buraya bugün katıldım umarım hesabımı silebilirim.
Aptalca cevaplar verme sende ukalaBurası bir forum. Her türlü konu hakkında konuşabilirsiniz.
Aptalca triplere girmeyin.
Burası bir forum. Her türlü konu hakkında konuşabilirsiniz.
Aptalca triplere girmeyin.
Aga gerçekler umurumda değil.Ben mesela bugün burda ve diğer teknoloji forum sitelerinde bilgi alış verişinde bulundum.Kimisi bana paragraflarca bilgi verip üşenmeden yazdı,kimiside benim için internetten bilgi aradı.Güzel olan olan neydi hiçbirmiz birbirimizin siyasi görüşünü ve dini inancını bilmeden bunları yaptık.Onun için diyorum buralar güzel ve temiz kalsın.Gerçeklerden kaçmaya devam edebilirsin. Hesabını silemiyorsun ayrıca.