Acil şifalar dilerim.Doğrudur. Çoğu kişisel bakım ürünüm Braun olduğu ve memnun olduğum için iyidir diye düşündüm ondan ona bakmıştım. Omron da hoşuma gitti duruma göre bakacağımSağolun.
Detaylar
Kim cevapladı?Doğrudur hocam ben de duymuştum öyle bir şey. İstirahat ile geçiyordu normalde aslında ama bu aralar biraz sıkıntı oluyor.Dil altı kapriller çok tehlikeli ya. Baya bir profesör kullanılmaması gerekiyor aslında diyor. Tansiyon yavaş yavaş düşürülmeli. Birden düşmesi inme tarzı birçok şeye yol açabilir aslında baya tehlikeli.
Valla hocam şu an beyinle ilgili sıkıntılar da çekiyorum. Onun sonuçları bir çıksa rahat edeceğim de perşembeye anca çıkar dediler onun stresi var biraz, bekliyorum![]()
Sürekli ani çıkıp iniyor tansiyonum. Doktorlar yaşım genç diye ilaç başlamak istemiyor, ben de kendim takip etmek istiyorum. Sürekli acile gidip tansiyon ölçtürmekten yoruldum, doktorlar da sıkıldı bendenTeşekkür ederim
![]()
Sizden güzel haberler duymamız dileğiyle
Holter cihazıyla tansiyon aleti kıyaslanamaz zaten. Holter elektrotlarla elektrokardiyogram verilerini kaydederken, tansiyon aleti ismiyle muteber kan basıncını ölçüyor malum.Aritmiyi bilse ne olcak ki.Kardiyolojiye gitsin onun için holter taktırsın 24 saatlik orada öğrenir onu.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
Hocam zaten dedigim gibi anlik bilgilendirme amaclidir, klinik bakimdan bir anlami yok.Aritmiyi bilse ne olcak ki.Kardiyolojiye gitsin onun için holter taktırsın 24 saatlik orada öğrenir onu
Gecmis olsun, bende ayni sekil gecen ay noroloji ile hasir mesirdim.Valla hocam şu an beyinle ilgili sıkıntılar da çekiyorum.
Bizde bundan var çok uzun süredir kullanıyoruz ve memnunuz.![]()
Omron M2+ 30 Ölçüm Hafızalı Geniş Manşetli Üst Koldan Ölçer Dijital Tansiyon Aleti HEM-7146-E - Fiyatı, Yorumları
Omron M2+ 30 Ölçüm Hafızalı Geniş Manşetli Üst Koldan Ölçer Dijital Tansiyon Aleti HEM-7146-E yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Herkes bundan kullanıyormuş, bir bildiğiniz vardır herhaldeBizde bundan var çok uzun süredir kullanıyoruz ve memnunuz.
Piyasada çok yaygın olan bir ürün. Fiyat performans olarak iyi ve sağlam bir cihaz. Medikallerde de çok satılan ürün. Yani kısaca bir ürün çok tutuluyorsa iyidir.
Bende de Omron var. Kalitede öncü.