Dil altı kapriller çok tehlikeli ya. Baya bir profesör kullanılmaması gerekiyor aslında diyor. Tansiyon yavaş yavaş düşürülmeli. Birden düşmesi inme tarzı birçok şeye yol açabilir aslında baya tehlikeli.
Doğrudur hocam ben de duymuştum öyle bir şey. İstirahat ile geçiyordu normalde aslında ama bu aralar biraz sıkıntı oluyor.

Valla hocam şu an beyinle ilgili sıkıntılar da çekiyorum. Onun sonuçları bir çıksa rahat edeceğim de perşembeye anca çıkar dediler onun stresi var biraz, bekliyorum :D
Sürekli ani çıkıp iniyor tansiyonum. Doktorlar yaşım genç diye ilaç başlamak istemiyor, ben de kendim takip etmek istiyorum. Sürekli acile gidip tansiyon ölçtürmekten yoruldum, doktorlar da sıkıldı benden 😂 Teşekkür ederim 🙏

Sizden güzel haberler duymamız dileğiyle 🙏 Seviliyorsunuz, geçmiş olsun.

Aritmiyi bilse ne olcak ki. :LOL: Kardiyolojiye gitsin onun için holter taktırsın 24 saatlik orada öğrenir onu.
Holter cihazıyla tansiyon aleti kıyaslanamaz zaten. Holter elektrotlarla elektrokardiyogram verilerini kaydederken, tansiyon aleti ismiyle muteber kan basıncını ölçüyor malum.

Son düzenleme:
Piyasada çok yaygın olan bir ürün. Fiyat performans olarak iyi ve sağlam bir cihaz. Medikallerde de çok satılan ürün. Yani kısaca bir ürün çok tutuluyorsa iyidir.