A haber mükemmel tarafsız bir haber kalitesi sunuyor. :) Geçen gün şans eseri denk geldim. Başladım izlemeye acaba bahsettikleri ülke bizim ülkemiz mi diye bayağı bir düşündüm. Sonra kanalı değiştirince aklım yerine geldi :):):):)

Son düzenleme:
Tarafsız haber? Öyle bir şeyin mümkünatı yok. Bazı haber sayfaları veya kanalları ilk başladıkların da tarafsız olabiliyorlar. Ama maalesef belli bir müddet büyüyünce hepsi bozuluyor ve bir taraf tutmaya başlıyorlar.

Bak anlayan olmuş.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama herkes hatırlamaz.
Mahluklar, gezi olaylarından itibaren aktif olarak Facebook ve çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden bağımsız haber yapmaya başladılar.
İktidar partisi AKP tarafından medya organları satın alınmaya başlayınca Mahluklar, BPT olarak kendilerini yenilediler ve tam bağımsız haberciliğe büründüler.

AKP hesabı ımış, şimdi ögrendim.

AKP ile uzaktan yakından alakaları yok.

Bak anlayan olmuş.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama herkes hatırlamaz.
Mahluklar, gezi olaylarından itibaren aktif olarak Facebook ve çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden bağımsız haber yapmaya başladılar.
İktidar partisi AKP tarafından medya organları satın alınmaya başlayınca Mahluklar, BPT olarak kendilerini yenilediler ve tam bağımsız haberciliğe büründüler.

AKP ile uzaktan yakından alakaları yok.
2015 yılında 1 haftalık bi mod deneyimim oldu orada. Fakat sonrasında yoğunluktan bırakmak durumunda kaldım.

Darkweb mi tarafsız değil? Taraflı tarafsızdan kastınız umarım malum parti haberlerini yapmak yapmamak değildir :)

Sürekli pkk sempatizanlığı yapan solcugazete tarafsız değildir eminim.
Takip ettiğim süreçte yaptığı haberlerin büyük çoğunluğu malum parti aleyhineydi. Tarafsız habercilik böyle olmaz.