Project TechnOSpat ile yaptığım bir değişiklikti. Buraya da yapılması güzel olur.
Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?Beni ilgilendiyor. Mesaj yazarken sol tarafta linux logosu yanında brave görünce ceketimin düğmelerini ilikliyorum ve mesajımı öyle yazıyorum.Kullanıcıların hangi tarayıcıyla girdiği ne ilgilendirir ki?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Hmmm.
Techolay'da OS ve tarayıcı gösteren kısımda Windows 11 eklensin
Merhaba, işletim sistemim Windows 11 olmasına rağmen oradaki kısımda Windows 10 gözüküyor sebebi nedir, eklenti kaynaklı mı? Küçük bir detay ama eklenirse fena olmaz.
2.3 güncellemesi ardından ilgileneceğiz.Hmmm.
Merhaba, işletim sistemim Windows 11 olmasına rağmen oradaki kısımda Windows 10 gözüküyor sebebi nedir, eklenti kaynaklı mı? Küçük bir detay ama eklenirse fena olmaz.techolay.net
Hmmm.
Merhaba, işletim sistemim Windows 11 olmasına rağmen oradaki kısımda Windows 10 gözüküyor sebebi nedir, eklenti kaynaklı mı? Küçük bir detay ama eklenirse fena olmaz.techolay.net
Sanırım o önerinin "Planlanıyor" durumunda olmadığına dikkat çekmek istediniz. @Leo, benim anladığım bu oldu. "Planlanıyor" olarak işaretlenmesi için bile XenForo 2.3 bekleniyorsa onu bilemem tabii, belki belirsizlikten dolayı işaretlememişsinizdir henüz.
Bu tür durumlarda -eğer kullanmıyorsanız- rapor sistemini kullanmanızı öneririm gerekenin yapılması için, mümkün olan en kısa zamanda ilgilenilecektir.
Hmmm.
O user agent ile alakalı Windows 10 ve Windows 11'i aynı algılıyor. Bunu da belirtmeniz iyi oldu gözümden kaçmış.
@Leo Bu öneri de planlanıyor olarak işaretlenmeli, @683'nın bahsettiği İS/tarayıcı konusu bu.
techolay.net
Planlanmıyor: Kullanıcı altındaki İS/tarayıcı ikonları yenilenmeli
Project Quettapat ile Technopat'ta hallettiğim mesele. Aşağıdaki bağlantılarda olan iki resmin değiştirilmesi yeterli olur diye düşünüyorum. @Enes3078 https://techolay.net/sosyal/data/osbrowser/icons/common.png aşağıdakiyle, https://techolay.net/sosyal/data/osbrowser/icons/other.png ise...