Zen Browser.
Detaylar
Kim cevapladı?jusbeprophet
Yetkin
Firefox'u eskiden sorsaydınız S tier gözüm kapalı girerdi. RAM kullanımına bağlı olarak sistemi yorması beni çok bunalttı. Zeni denedim ama benim zaten modladığım Firefox haricinde bir şey göremedim. Modlamayı bilmeyen kullanıcılar için çok iyi bir tarayıcı orası ayrı. Edge ise gizliliği saymazsak verimlilik açısından çok iyi bir tarayıcı. Dikey sekme desteği ve ekran bölme olayı Firefox kadar iyi çalışıyor. Gördüğüm kadarı ile Ublock Origin'de iyi çalışıyor. Brave ise S tier'i fazlasıyla hakediyor. Bütünleşik reklam engellemesi çok iyi çalışıyor. Özellikle ekstra filtre eklendiğiniz zaman demeyin keyfinize. Dikey sekmeleri yine Firefox kadar iyi çalışıyor.
- Makaleler
- 7
Hepsini denedim. Ekran kartı kullanmıyorum ve işlemci ile en güzel kasmadan çalışan Mozilla. Diğerleri tamamen GPU istiyor.
Firefox yerine LibreWolf veya Mullvad olsa en üste eklerdim. Özellik ve performanstan dolayı Edge halen bırakamıyorum. Chrome çok geride kaldı. Vivaldi'nin halen eskiden gelen sorunları var. V3 uzantıları yok olduğunda büyük ihtimalle Firefox veya Brave geçerim.
Zen Browser'ı biraz denedim. Ama diğer üç tarayıcı tamamen göz boyama ve berbat çalışıyorlar. Zen de bunlara yakın maalesef. Firefox zaten sorunlu, onu daha sorunlu yapıyorlar. Safari ve Chrome sistem tarafından dayatılan tarayıcılar. Bence diğer tarayıcılara göre performans dışında çok gerideler.
Zen Browser'ı biraz denedim. Ama diğer üç tarayıcı tamamen göz boyama ve berbat çalışıyorlar. Zen de bunlara yakın maalesef. Firefox zaten sorunlu, onu daha sorunlu yapıyorlar. Safari ve Chrome sistem tarafından dayatılan tarayıcılar. Bence diğer tarayıcılara göre performans dışında çok gerideler.
Son düzenleme:
Edge S'i hak etmiyor, Vivaldi maks C'de olur.Firefox yerine LibreWolf veya Mullvad olsa en üste eklerdim. Özellik ve performanstan dolayı Edge halen bırakamıyorum. Chrome çok geride kaldı. Vivaldi'nin halen eskiden gelen sorunları var. V3 uzantıları yok olduğunda büyük ihtimalle Firefox veya Brave geçerim.
Eki Görüntüle 114814
tifosii
Uzman
jusbeprophet
Yetkin
Neden?
GPU hızlandırma çok yanlış çalışıyor ve arada ekrana glitch atıyor, araştırdığım zaman bunu yaşayan başkaları da var mış. Arka planda çok fazla RAM tüketiyor ve ben arka planda çalıştırmasam bile gidip baktığım zaman her türlü hizmetlerinin arka planda çalıştığını görüyorum. Varsayılan olarak saçma şeylerle ve izinlerle gelmesini zaten söylemiyorum.
- 11454
- edge
- Forum: İnternet Araçları
Vivaldi de aşırı hantal ve kötü.
tifosii
Uzman
Firefox eskiden olsa yukarılarda olurdu.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-