1736785148274.webp

Firefox'u eskiden sorsaydınız S tier gözüm kapalı girerdi. RAM kullanımına bağlı olarak sistemi yorması beni çok bunalttı. Zeni denedim ama benim zaten modladığım Firefox haricinde bir şey göremedim. Modlamayı bilmeyen kullanıcılar için çok iyi bir tarayıcı orası ayrı. Edge ise gizliliği saymazsak verimlilik açısından çok iyi bir tarayıcı. Dikey sekme desteği ve ekran bölme olayı Firefox kadar iyi çalışıyor. Gördüğüm kadarı ile Ublock Origin'de iyi çalışıyor. Brave ise S tier'i fazlasıyla hakediyor. Bütünleşik reklam engellemesi çok iyi çalışıyor. Özellikle ekstra filtre eklendiğiniz zaman demeyin keyfinize. Dikey sekmeleri yine Firefox kadar iyi çalışıyor.

Firefox yerine LibreWolf veya Mullvad olsa en üste eklerdim. Özellik ve performanstan dolayı Edge halen bırakamıyorum. Chrome çok geride kaldı. Vivaldi'nin halen eskiden gelen sorunları var. V3 uzantıları yok olduğunda büyük ihtimalle Firefox veya Brave geçerim.

Zen Browser'ı biraz denedim. Ama diğer üç tarayıcı tamamen göz boyama ve berbat çalışıyorlar. Zen de bunlara yakın maalesef. Firefox zaten sorunlu, onu daha sorunlu yapıyorlar. Safari ve Chrome sistem tarafından dayatılan tarayıcılar. Bence diğer tarayıcılara göre performans dışında çok gerideler.

2025-01-13_19-24.webp

Son düzenleme:
Firefox yerine LibreWolf veya Mullvad olsa en üste eklerdim. Özellik ve performanstan dolayı Edge halen bırakamıyorum. Chrome çok geride kaldı. Vivaldi'nin halen eskiden gelen sorunları var. V3 uzantıları yok olduğunda büyük ihtimalle Firefox veya Brave geçerim.

Zen Browser'ı biraz denedim. Ama diğer üç tarayıcı tamamen göz boyama ve berbat çalışıyorlar. Zen de bunlara yakın maalesef. Firefox zaten sorunlu, onu daha sorunlu yapıyorlar. Safari ve Chrome sistem tarafından dayatılan tarayıcılar. Bence diğer tarayıcılara göre performans dışında çok gerideler.

Eki Görüntüle 114814
Edge S'i hak etmiyor, Vivaldi maks C'de olur.

Vivaldi de aşırı hantal ve kötü.