Yer
Unknown
Esenlikler,

Şu anda Firefox kullanmaktayım. Bundan önce Zen kullanmıştım ama pek ısınamadım. Çünkü tarayıcıda DRM desteği yoktu. Chrome + uBlock Origin ikilisini düşünüyordum. Lakin uBlock Origin de yakında çalışmayacakmış. Önereceğiniz bir tarayıcı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Firefox'u neden kullanmaya devam etmiyorsunuz ki hocam, ben hiç kullanmadım ama çok fazla öneren vardı bayağı iyi bir tarayıcıymış.

Brave > Edge > Diğerleri bence şu anlık. 3-5 tane denedim benzer sekme ve eklentilerle bu sırayı oluşturabildim. Brave de chromium tabanlı olduğundan kullanımı ve tasarımı da hoş. İyi gidiyoruz şu anlık. Bu arada hiçbir Opera'yı listeye dahil bile etmiyorum. Kesinlikle kullanmayın.

Firefox veya Brave, belki Chromium. Başka hiçbirini (Opera, Edge, Chrome vb.) önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
uBlock düzgün çalışmayan tarayıcı = kötü tarayıcı. Firefox'u neden değiştirmek istiyorsun? Görünüşü vs. mi hoşuna gitmedi?

Google'ın Manifest V3 olayından sonra Chromium tabanlı tarayıcılarda reklam engelleyicileri gerçekten dengesiz çalışmaya başladı. Bu gidişle bende tarayıcısına Firefox geçeceğim gibi.

V2 desteği tamamen bitene kadar Edge. Ondan sonra Chromium tarafında Brave kullanabilirsiniz. Reklam engelleyiciler için V2 ayarı var. Kendi engelleyicisinin filtreleri de Ublock Origin kadar kaliteli ve benzer özellikler sağlıyor.

Opera'da galiba V2 uzantısına destek sağlayacaktı. Nasıl yapacaklar bilmiyorum. Çünkü Google'dan çok para desteği alıyor. Ama V2 desteğine rağmen Opera önermem.

Kısaca Firefox veya Brave V3 sonrası en ideal duruyor.