Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baturox

Çalışkan
Merhaba. Son 1 aydır falan bilgisayarı uyku modundan uyandırınca ya da sıfırdan açtığımda tarayıcıda bet reklamları, sahte siteler gibi siteler açılmış oluyor. Çerezleri vs. temizledim, bilgisayarı 3 farklı antivirüs programıyla tamamen taradım ama hiçbir şey çıkmıyor. En son tarayıcı değiştirdim. Bir tek şifreleri aktardım yine aynı şey oluyor.

Çözüm
Görev zamanlayıcısında görev atanmış, görevi sildim ve regedit konumundan da sildim düzeldi sorun.
Fotoğraf gösterirseniz site ismini kapatarak daha net bir tahminde bulunabiliriz ancak şu araçla bir temizlemeyi deneyebilirsiniz.

Merhaba. Son 1 aydır falan bilgisayarı uyku modundan uyandırınca ya da sıfırdan açtığımda tarayıcıda bet reklamları, sahte siteler gibi siteler açılmış oluyor. Çerezleri vs. temizledim, bilgisayarı 3 farklı antivirüs programıyla tamamen taradım ama hiçbir şey çıkmıyor. En son tarayıcı değiştirdim. Bir tek şifreleri aktardım yine aynı şey oluyor.
O 3 antivirüsler hangileri?

Adware yemişsiniz, AdwCleaner bulamıyorsa NPE, ESET Online Scanner ve HitmanPro ile de Tam Tarama gerçekleştirin, eğer sorun hallolmaz ise AVG Önyükleme Taraması ve Malwarebytes Tam Tarama deneyin.