Detaylar
Kim cevapladı?İlkay Demir
Uzman
Birkaç günlük şeylerde ben de takılmam ama tavuk ürünlerine pek güvenemiyorum. Kendi tercihim o ürünü kullanmamak olurdu.
miraçov
Üstün
Son kullanma tarihi geçmeden buzluğa attıysanız ve buzluktayken tarihi geçtiyse bir şey olmaz. Neticede oradan hiç çıkarılmamış bence tüketebilirsiniz ama son karar sizin.
Tearz
Uzman
Buzluktan çıkardıktan sonra pişirip aynı gün tüketebilirsin. Problem olmaz.Akşama tavuk sote yapacaktım ama son kullanma tarihi 1 hafta geçmiş. Normalde fazla geçmedikçe takılmam son kullanma tarihlerine ama tavuk olunca bilemedim.
iamnoobhas
Uzman
Dondurduğun için sorun olmaz sanırım.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Eğer tarihi geçmeden buzluğa attıysan çok soğuk olacağından tamamen şok etkisi yaratır fakat eğer çözersen çözülürse bir daha buzluğa atarsan bu durumda zehirlenme riskin artar.
Sonuç olarak dondurulmuş bir ürün SKT önce buzluğa atıldıysa üzerinden hatrı sayılır bir gün bile geçse yine de bir şey olmaz. Her ürünün bir raf ömrü var ama dondurulma ömrü olan bir şey görmedim.
Sonuç olarak dondurulmuş bir ürün SKT önce buzluğa atıldıysa üzerinden hatrı sayılır bir gün bile geçse yine de bir şey olmaz. Her ürünün bir raf ömrü var ama dondurulma ömrü olan bir şey görmedim.
Ciddi tavuk tüketen birisiyim. Buzlukta tüketim tarihi geçmiş tavuk henüz hiç üzmedi.
Donmuşsa genelde yenebiliyor ama tavukta ben de çok ince eleyip sık dokuyorum. Tavsiye etmem.
Arkadaşlar tavuk şakaya gelmez saçma sapan hareketler yapmayın. Soğuk zincirini kırdıysanız (ki kapınıza donduruculu kamyon gelip bırakmıyorsa evet) buzluğa da attıysanız fayda etmez. Tavuğu çöpe atın.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-