Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada tarikat ve cemaatleri eleştiren CHP eski Ankara milletvekili Yıldırım Kaya'ya 43 bin 367 lira manevi tazminat cezası verildi. Kaya, "Konuşmamdan sonra Afganistan'dan, Suriye'den, Irak'tan, IŞİD'ten, Taliban'dan telefonlarla ölüm tehditleri aldım. Hakkımda tazminat davaları açıldı. Tazminat davalarında aleyhime verilen yüklü para cezaları var. Para cezalarıyla beni yıldırıp, bu alandaki mücadelemden vazgeçireceğini zannedenler yanılıyor" dedi.
www.sozcu.com.tr
www.akdenizgercek.com.tr
Meclis konuşmasında tarikat ve cemaatleri eleştiren eski vekile 43 bin 367 lira ceza verildi
TBMM'de yaptığı konuşmada tarikat ve cemaatleri eleştiren eski CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'ya 43 bin 367 lira manevi tazminat cezası verildi. Kaya, "Konuşmamdan sonra Afganistan'dan, Suriye'den, Irak'tan, IŞİD'ten, Taliban'dan telefonlarla ölüm tehditleri aldım. Hakkımda tazminat...
www.haberler.com
Tarikat ve cemaatleri eleştiren eski vekile ceza - Sözcü Gazetesi
TBMM'de yaptığı bir konuşmada MEB ile bazı dernekler arasındaki ilişkiyi eleştiren CHP'li eski vekil Yıldırım Kaya tazminata mahkum edildi. AKP'ye yakın derneklerin açtığı davayı kabul eden mahkeme Saadet Partisi'ne yakın AGD'nin davasını ise reddetti...
CHP'li Yıldırım Kaya'ya Tarikat ve Cemaat Eleştirisi Sonrası Tazminat Cezası
CHP'li eski milletvekili Yıldırım Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşma sonrasında tarikat ve cemaatleri eleştirmiş, bu eleştirileri sonucunda ise yüksek bir tazminat cezası aldı.
www.akdenizgercek.com.tr