Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilecek her türlü eklemeyi şu ana kadar yaptık. Bundan sonra birkaç küçük iyileştirme olur fakat 2.3 gelene kadar büyük değişiklik henüz planlanılmamakta.

Umarım Donanım Arşivini örneğini yapmazlar. Benim eski cihazda 5 FPS çalışıyor o forum. 2 saniye durmadan çıktım.

Ama performansı etkilemeden, tasarım güzelleştirilebilir veya değiştirilebilirse güzel olur. Kendine has bir havası olur buranın.
DLSS, FG ve FSR desteği de gelsin o zaman.

Bütün her şey 2.3.'e saklanıyor çünkü.
Şöyle bi şey mi geliyor?
1714437468461.webp

Renkleri kendin düzenleyebilsen daha güzel olabilir, üst kısmın mavi olması benim pek hoşuma gitmiyor mesela orayı kırmızı yapacaksın arka planı da siyah öf.

Bu tarz radikal değişiklikler ters tepmeye neden olabilir. Çünkü forumlarda arkadaşların dediği gibi göz aşinalığı çok önemlidir. Oturtulmaya çalışılan bir şeyi değiştirmek ancak foruma zarar verir.
Kemik kısmı kalsın, sağ solu düzenleyelim gibisinden deniliyorsa belki olabilir. Fakat bu işlerin kolay olduğunu sanmıyorum. Çünkü forum yeni olduğu için düzeni henüz oturmuş değil, daha erken.

Bu temada bir sürü forum var. Açıkçası standart tema en iyisi.

Tasarımın mükemmel olduğunu ve forumlara aşina olmayan insanların bile rahatça dolaşabildiği, göze hitap ettiğini ve de gayet düzenli olduğunu düşünüyorum.

Gerek var mı? Bu tasarım kolay bir arayüze sahip, yeni üyelerin kaybolmayacağı düzeyde üstelik. Yeni bir tasarıma kaynak ayırmak yerine mevcut tasarıma güzel yenilikler getirmek çok daha mantıklı.

Hem yeşil forumun patenti mi var mış bu tasarım üzerinde?
4 senedir forum kullanıyorum hala tek sefer de “konu oluştur” bölümünü bulamıyorum. DonanımArşivi gibi anasayfada olması lazım.

Bu konuyu boş olarak görüyorum. Abim o zaman XenForo'nun forumu da Techolay'a benziyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Zaten XenForo'nun varsayılan teması.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-30 083105.webp
    Ekran görüntüsü 2024-04-30 083105.webp
    95,8 KB · Görüntüleme: 69
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.