Tavşan maskesi iyi bir korku öğesi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gustavo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
  • Etiketler Etiketler
    iyi korku

gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Merhaba, bir korku oyunu üzerinde çalışıyorum. Sizce tavşan maskesi iyi bir korku öğesi mi?

Deforme olmuş ve biraz realistik olursa korkutucu olabilir.

Merhaba, bir korku oyunu üzerinde çalışıyorum. Sizce tavşan maskesi iyi bir korku öğesi mi?

İyi bir korku öğesi evet, lakin biraz kan eklemelisin, deformeler olmalı. Yırtık çıkık vb.
kesinlikle 1 kulağı yamuk yani öne/arkaya düşmüş, diğer kulağı dimdik bir tavşan yap. Daha korkutucu olur.
Ayrıca karakteri bayağı kaslı yapabilirsin, hani tavşan masumdur ama adam değil. Korkutucu olur.
Bir de maskeyi parlatma, karanlıklarda kullan bu karakteri, ışıklı alanda ne kadar kanlı olursa olsun tavşan maskesi görmek korkutmaz.

Gerekli ortam, SFX ve VFX sağlanırsa çoğu şey korkunç hale gelir. Yani nasıl sunduğun önemli.

FNAF Security Breach oyununda Vanny karakteri var, tavşan kostümlü, onun gibi birşey olabilir.

Leopar foku olabilir. Babannemin kader mahkumu dediği amcam tam olarak.
Fokları genel olarak tombul, UwU klasmanda hayvanlar olarak biliyoruz. Bu tarz hayvanları creepy yapınca ekstra tekinsiz hissettiriyor. Tavşan da öyle ancak o artık klişe diye etkileyici değil. Penguen, kapibara, geko hatta jumper spider gibi hayvanlar buna örnek.

Zaten psikopat bir tür. Kendi türünü ve insanları avladığı biliniyor.
Bunu bizim bildiğimiz tonton fokların arasına koy ama fazla çaktırma. Jump scare yerine sadece gözükmesi yeter. Lethal Company'deki Bracken gibi.

Bir fok olarak kınıyorum ve korkuyorum bu arkadaştan. Biz alışmışız güneşli günlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…