Detaylar
Kim cevapladı?Tavşan korkusu olanlar için evet. Ama normal bir tavşan maskesi korkutur mu bilmiyorum.Merhaba, bir korku oyunu üzerinde çalışıyorum. Sizce tavşan maskesi iyi bir korku öğesi mi?
Hayır. Palyaço vs. güzel olabilir.
Ögenin nasıl yorumlandığı daha önemli bence.
Karanlık ortamda bulunan bir tavşan maskesi korkutucu olur bu arada.
Şu maskeli biri karanlıkta karşıma çıksa donuma bırakırdım.
Şu maskeli biri karanlıkta karşıma çıksa donuma bırakırdım.
Deniz744
Başarılı
Merhaba, bir korku oyunu üzerinde çalışıyorum. Sizce tavşan maskesi iyi bir korku öğesi mi?
İyi bir korku öğesi evet, lakin biraz kan eklemelisin, deformeler olmalı. Yırtık çıkık vb.
kesinlikle 1 kulağı yamuk yani öne/arkaya düşmüş, diğer kulağı dimdik bir tavşan yap. Daha korkutucu olur.
Ayrıca karakteri bayağı kaslı yapabilirsin, hani tavşan masumdur ama adam değil. Korkutucu olur.
Bir de maskeyi parlatma, karanlıklarda kullan bu karakteri, ışıklı alanda ne kadar kanlı olursa olsun tavşan maskesi görmek korkutmaz.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Leopar foku olabilir. Babannemin kader mahkumu dediği amcam tam olarak.
Fokları genel olarak tombul, UwU klasmanda hayvanlar olarak biliyoruz. Bu tarz hayvanları creepy yapınca ekstra tekinsiz hissettiriyor. Tavşan da öyle ancak o artık klişe diye etkileyici değil. Penguen, kapibara, geko hatta jumper spider gibi hayvanlar buna örnek.
Zaten psikopat bir tür. Kendi türünü ve insanları avladığı biliniyor.
Bunu bizim bildiğimiz tonton fokların arasına koy ama fazla çaktırma. Jump scare yerine sadece gözükmesi yeter. Lethal Company'deki Bracken gibi.
Bir fok olarak kınıyorum ve korkuyorum bu arkadaştan. Biz alışmışız güneşli günlere...
Fokları genel olarak tombul, UwU klasmanda hayvanlar olarak biliyoruz. Bu tarz hayvanları creepy yapınca ekstra tekinsiz hissettiriyor. Tavşan da öyle ancak o artık klişe diye etkileyici değil. Penguen, kapibara, geko hatta jumper spider gibi hayvanlar buna örnek.
Zaten psikopat bir tür. Kendi türünü ve insanları avladığı biliniyor.
Bunu bizim bildiğimiz tonton fokların arasına koy ama fazla çaktırma. Jump scare yerine sadece gözükmesi yeter. Lethal Company'deki Bracken gibi.
Bir fok olarak kınıyorum ve korkuyorum bu arkadaştan. Biz alışmışız güneşli günlere...
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Vatan Bilgisayar'da bilgisayar parçalarında %25 indirim!
- İsimbulamajim
-
-
-
Resident Evil Requiem %50 ve üstü indirime ne zaman girer?
- Greens1903
-
-