Yer
İzmir
Çok tavuk yersek sıkıntı olur mu, 500 gram tavuk göğsü yiyiyorum. Kimisi hormonlu diyor meme uçlarında gariplik var, jinekomastiye neden olur mu? Garip bir hale soktu oraları seyirtti sanki sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok tavuk yersek sıkıntı olur mu, 500 gram tavuk göğsü yiyiyorum. Kimisi hormonlu diyor meme uçlarında gariplik var, jinekomastiye neden olur mu? Garip bir hale soktu oraları seyirtti sanki sıkıntı çıkarır mı?
O meme uçlarında gariplik ergenlikle alakalı olabiliyormuş, bir yere kadar tehlike teşkil etmiyormuş. Ergenlikte erkeklerde meme uçlarında şişme falan olabiliyormuş.

Bizim spor salonunda bir eleman vardı. Spor sonrası üstünü falan değiştirirken bildiğin memesi enfeksiyon kapmış gibi şişmiş duruyordu, tabii spor salonunda çok dalga geçiyorlardı. Ergenlikten oluyormuş doktor dedi diyordu, ilk başta bende inanmadım araştırdım biraz, gerçekten ergenlikten olabiliyormuş. Kafanı takma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşhisi doktor koyar, fazla takma kafana.

Fazla protein tüketirsen gaz çıkarırsın, beslenmeye bağlı olarak kabızlık yapabilir, yeşillik veya kuruyemiş tüketmeyi ihmal etme.

Hormonlu tavuk işi yalan. O tavukların cinsi çok hızlı büyüyen tavuk. Zamanla seçilim ile o hale gelmiş bir cins. Kullandıkları yemlerde öyle çok sıkıntılı değil. Tabii ki doğal tavuk kadar olamaz ama o kadar da korkmaya gerek yok. Şunu da eklemekde fayda var her şeyin fazlası zarar. Günde yarım kilo et ne kadar spor yapsanız da vücudu yorar. Onu biraz daha düşürüp proteinlerde farklı bakliyat gibi alternatiflere yönelebilirsiniz. Mercimek, fasulye, barbunya vs. gibi ürünler ciddi manada proteine sahipler. Lifli yiyecekler de mutklaka diyetinize ekleyin. Bu arada günlük almanız gereken protein miktarını da dikkatli hesaplayın. Fazlası vücuda zaman içinde hasarlar verir.