Tavuk yemenin insan sağlığını bozduğu doğru mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 333
  • Etiketler Etiketler
    tavuk yemek
Kısırlığı bilmiyorum ama tavuk eti zararlı. Düzenli tüketiminde ciddi zararlı.
Böyle yapıp yanlış şekilde korku salmayalım insanlara. Aynı şekilde kendimizi de korkutmayalım. "Tavuk eti zararlıdır." şeklinde bir önerme doğru değildir. Hangi koşullarda, hangi miktarlarda, hangi bireylerde, vücut sağlığı hangi durumda olan bireylerde zararlıdır bunları bilmek lazım. Tek başına böyle söylemek doğru değil.

Örneğin ben yıllardır vücut geliştirmeyle ilgileniyorum ve yıllardır her gün istisnasız tavuk yiyorum. Vücuduma tavuk eti girmediği bir gün bile yok. Orta yaşlı bir bireyim ve her sene düzenli olarak doktora gidip çeşitli tahliller verip muayene oluyorum. Gayet de sağlıklıyım.

Böyle yapıp yanlış şekilde korku salmayalım insanlara. Aynı şekilde kendimizi de korkutmayalım. "Tavuk eti zararlıdır." şeklinde bir önerme doğru değildir. Hangi koşullarda, hangi miktarlarda, hangi bireylerde, vücut sağlığı hangi durumda olan bireylerde zararlıdır bunları bilmek lazım. Tek başına böyle söylemek doğru değil.

Örneğin ben yıllardır vücut geliştirmeyle ilgileniyorum ve yıllardır her gün istisnasız tavuk yiyorum. Vücuduma tavuk eti girmediği bir gün bile yok. Orta yaşlı bir bireyim ve her sene düzenli olarak doktora gidip çeşitli tahliller verip muayene oluyorum. Gayet de sağlıklıyım.
Korku salma değil ki, bizim söylediğimiz endüstriyel tavuk eti. Yetiştirme ve saklama koşullarına kadar araştırabilirsiniz saklı gizli bir şey değil artık Türkiye'deki gıda krizi. Sizin söylediğiniz ben her gün yiyorum hiçbir olmuyor demek de yanlış. Her gün tavuk yemek şöyle dursun uzmanlar her gün aynı şeyi tüketmeyin diye tavsiye veriyor.

Şu da unutulmamalıdır, şimdi sağlıklıyız ama sonrası? Yani büyük hastalıklar ileri yaşlarda çıkıyor. O zamana kadar dikkat etmeye çalışmalıyız.

Kaç senedir her gün ama her allahın günü tavuk yiyorum, bi zararı yok. Zararı olduğunu söyleyenler neden söylüyor onu da söyleseler keşke.

Hormon muhabbetine inanmayın, tavukların tamamiyle doğal olarak yetiştiği bir gerçek. Hormon kullanımı hem yasak, hem de pahalı. Tavukların bu kadar hızlı yetişmesinin sebebi doğal seçilim. 300 yıldır insanlar tarafından yapılan doğal seçilim. Çağrı daha iyi açıklıyor videoda. Serkan hocamı da öneririm.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt