2000'li zamanlarda donerciler en azından az da olsa Müslüman'di bozuk satmak yerine az veya orta koyardı bu yaşıma kadar hiç bozuk tavuk yemedim.

50 kuruş 1 TL'ye alıyorduk dolu dolu dürüm tavuk döner eti de iyiydi. Dinle ilgisi yok bu işlerin. Öyle olsaydı dinsiz Japonya Orta Doğu'dan kötü durumda olurdu.

50 kuruş 1 TL'ye alıyorduk dolu dolu dürüm tavuk döner eti de iyiydi. Dinle ilgisi yok bu işlerin. Öyle olsaydı dinsiz Japonya orta doğu'dan kötü durumda olurdu.

Dinle alakası yok ama donerciler genelde hep Allah Allah çeker sofi olurlar o yüzden dedim.

Dinle alakası yok ama donerciler genelde hep Allah Allah çeker sofi olurlar o yüzden dedim.

İşte her şeyi araç olarak kullanıyorlar din de en çok kullanılanlar arasında. Üniversitedeyken de Atatürkçülüğü kullanıp kızlarla çıkıyorlardı. Öylelerine de rastladım halbuki uzaktan yakından çocuğun alakası yoktu. Bizde meşhurdur bir şeyleri kullanmak araç yapmak.

İşte her şeyi araç olarak kullanıyorlar din de en çok kullanılanlar arasında. Üniversitedeyken de atatürkçülüğü kullanıp kızlarla çıkıyorlardı. Öylelerine de rastladım halbuki uzaktan yakından çocuğun alakası yoktu. Bizde meşhurdur bir şeyleri kullanmak araç yapmak.

Maalesef irkimiz tek zayıf noktasi her yerde her şeyde kullanmakta iyi değil ölünce ne olacaklar paralarını bir yerine mi sokacaklar acaba.

Maalesef irkimiz tek zayıf noktasi her yerde her şeyde kullanmakta iyi değil ölünce ne olacaklar paralarını bir yerine mi sokacaklar acaba.

Onu da onlar düşünsün tabii ama düşünselerdi yapmazlardı. Bu tarz sahte insanlar çok var maalesef ülkemizde. Ama gerçekte alakası yok. Dışarıya da kendini öyle gösterirler ya çok Müslüman'dır veya Atatürkçüdür veya başka bir şeycidir. Bu sahtelikle de evlenirler ama içi başka dışı başkadır böyle çok var ülkede. Bu da benim midemi bulandırıyor. Yani kimse göründüğü gibi değil maalesef.

Onu da onlar düşünsün tabii ama düşünselerdi yapmazlardı. Bu tarz sahte insanlar çok var maalesef ülkemizde. Ama gerçekte alakası yok. Dışarıya da kendini öyle gösterirler ya çok Müslüman'dır veya atatürkçüdür veya başka bir şeycidir. Bu sahtelikle de evlenirler ama içi başka dışı başkadır böyle çok var ülkede. Bu da benim midemi bulandırıyor. Yani kimse göründüğü gibi değil maalesef.

Maalesef öyle akıllı kendi yoluna bakan helal yiyen insanlar olsaydı şu an her şey daha iyiydi ekonimi gıdalar herkes kolay yoldan para kazanma derdinde.

Hemen olmaz 6 ila 72 saat içinde olur, şiddetli bulantı, kasılma vs. gibi anormal bir durum olduğunda direkt acile git yoksa bir şey olmaz, vücut belli eder zaten.

Hemen olmaz 6 ila 72 saat içinde olur, şiddetli bulantı, kasılma vs. gibi anormal bir durum olduğunda direkt acile git yoksa bir şey olmaz, vücut belli eder zaten.

Olursa zaten zehirlemeye dair rapor da alacağım direkt cig tavuk rapor ile sağlam tazminat ve dukkani kapatabilirim inşallah birisi bunları mahvetmeli.

Ekonomi ile ilgisi var paranın değeri olmadığı için adam boş veriyor. Bana ne diyor veriyor geçiştiriyor. 2000'li yıllarda kuruş verip ucuz ürünler tüketiyorduk da bir şey olmuyordu. Asgari ücret kazanan ev araba alabiliyordu o zamanlar.
Aynen, ekonomi. koca makineye para yetiyor da 3 kuruş temizlik malzemesi ve yarım saat zamana yetmiyor.
Ceza da çok güzel. Eti 100 liradan, tavuğu ve sütü 10 liradan hesaplasanız 3 katı malzeme zararı var adamın. Şu kadar malzeme bulundurabilen adama ekonomi.