30 dakika önce Migros Yemek’ten tavuk dürüm söyledim. Puanı yüksekti. Tavuk dürümdeki sostan anlayamadım ama yarım ekmek yiyince et leş gibi tadı vardı, kokuyordu ve çiğdi. Çöpe attım. Zehirlenme olayı olur mu? Mağaza bozuk olduğuna kabul etmiyormuş. Allah’ından bulsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Artık dışarıdan tavuk ürünü almamak lazım. Mide bulantısı varsa hastaneye gitmeniz iyi olabilir.
Tek başım ağrıyor oda sinirden sanırım.
DarthGorsoy
Bilgin
Karında guruldama ve şişkinlik başlayıp da sonrasında bulantı, kusma yahut ishal oluşursa hastaneye uç. Lütfen dışarıdan tavuk yemeyi de bırakın artık. Ben tamamen bıraktım, evde pişiriyorum.
Karında guruldama ve şişkinlik başlayıp da sonrasında bulantı, kusma yahut ishal oluşursa hastaneye uç. Lütfen dışarıdan tavuk yemeyi de bırakın artık. Ben tamamen bıraktım, evde pişiriyorum.
Şu an tek sinirden başım ağrıyor birazdan ayran iceceğim bundan sonra evde yapacağım eğer hastanelik olursam dava açacağım elimde tavuk çiğ olduğu görüntüsü var ekmekte duruyor çöpe attım dışarıya atmadım onun içinden gecmesem bir kötü olursam dava ile onu mahvedeceğim.
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum bir insan ölse hapishaneden çıkamayacak bozuk ürünler satıyor harram olsun ona param cidden eğer başka et isede Allah affetsin.
Ata Tuğkan
Uzman
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Şu an tek sinirden başım ağrıyor birazdan ayran iceceğim bundan sonra evde yapacağım eğer hastanelik olursam dava açacağım elimde tavuk çiğ olduğu görüntüsü var ekmekte duruyor çöpe attım dışarıya atmadım onun içinden gecmesem bir kötü olursam dava ile onu mahvedeceğim.
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum bir insan ölse hapishaneden çıkamayacak bozuk ürünler satıyor harram olsun ona param cidden eğer başka et isede Allah affetsin.
Ekonomiden dolayı oluyor. Bir sürü şirket dükkan kapandı battı. Millet aç maaşlar yetmiyor. Paranın değeri yok yerlerde. Öyle olunca da her şey olur beklenir artık.
Ekonomiden dolayı oluyor. Bir sürü şirket dükkan kapandı battı. Millet aç maaşlar yetmiyor. Paranın değeri yok yerlerde. Öyle olunca da her şey olur beklenir artık.
Dostum bak ekonomi yüzünden kac kişi zehirledi 13 yaşında genç bile zehirlendi 1 aileyi oldurduler bu sebep olamaz bence Müslüman'lık değil bu.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
6 saat içerisinde karın ağrısı, mide bulantısı ve ishal başlarsa derhal bir sağlık kurumuna gitmelisin.
DarthGorsoy
Bilgin
Ekonomi tamam da, Hindistan'da bile böyle bir esnaf yoktur. Ekonomi bir gecede ABD'yi geçsin, bu esnaf yine yapar yapacağını. Güvenmiyorum artık, en pahalı mekanda bile iğrenç şeyler çıkıyor.