Flakko

Başarılı
Öncelikle Taylor'a karşı bir nefretim falan yok onu belirteyim. Bu kadının yaptığı albümlerde ve şarkılarda belirgin bir problem var. Müzikleri tamam hoş ama çok basitler. Hafızada kalıcı müziği yok, prodüksiyonları çok basit Jack Antonoff'tan kaynaklı. Kaç senedir aynı prodüktör ile çalışıyor. Michael Jackson bile Bad'in kayıtlarından sonra yollarını Quincy Jones ile ayırdı değişiklik için. İnsan biraz değişikliğe gider ki bu değişikliği Folklore ve Evermore'da gördükten sonra umutlanmaya başlamıştım ama Midnights ile tekrar eski sıkıcı müziklerine geri döndü diyebilirim. Bugün çıkardığı albüm bana kalırsa fiyasko. En azından albümün Aaron Dessner ağırlıklı side 2 tarafı var. O kısım Folklore ve Evermore gibi ve beğendim. Side 1'de uykum geldi cidden zar zor dinledim hatta atladım artık. Taylor'ın aşırı fazla dinleniyor olması, sürekli gündem olması, streaming platformlarının onu desteklemesi onu bana göre en iyi sanatçılardan biri yapmıyor. Taylor Swift en azından Midnights'tan sonra 2025'e kadar Taylor's Version'ları bitirdikten sonra ara verip yeni prodüktörleri, insanları, türleri deneyebilirdi. Derdimi umarım anlatabilmişimdir biraz karışık yazdım. Favori Taylor Swift Albümlerim folklore, evermore, Red (TV), The Tortured Poets Department (Anthology Side 2), 1989 (TV).

Ekleme: Eski efsanaler gibi bir efsane olamayacak demek istedim yoksa zaten hatırlanacak bir isim ama o dediğim kategoriye erişmesi çok zor gerçekten.

Son düzenleme:
Benim gözümde Taylor Swift tamamen popüler kültür yansımasıdır. Zamanla kaybolup gidecek. Linkin Park gibi bir gerçek efsane varken bu tarz ucuz müziklerin bir efsaneye dönüşmesine ihtimal vermiyorum. Öyle olsaydı bugün Britney Spears bile efsane olurdu.

Bütün popcular böyledir ve hiçbirini açıp dinlemem beğendiğim şarkı listesinde 20 tane Linkin Park parçası var. Ama Self Control dışında neredeyse beğendim bir pop şarkı yok listemde.

Bütün popcular böyledir ve hiçbirini açıp dinlemem beğendiğim şarkı listesinde 20 tane Linkin Park parçası var. Ama Self Control dışında neredeyse beğendim bir pop şarkı yok listemde.
Pop müziğin kendisi çoğunlukla kötü zaten. Tamamen popüler kültürden oluşuyor ve pop dinleyen insanların çoğu ne dinledigini bile bilmiyor. 400 şarkılık müzik listem var ve toplasan içinde 10 tane pop müzik yoktur. İnsanin ne dinleyeceğini bilmesi lazım.

Kim efsane olacağını düşünüyordu ki? Müzikleri güzel ama arkada çalmalık, çoğu zaman hatırlanmayacak müzikler dediğiniz gibi.

Müzikten tek başına milyarder olan tek şarkıcı. Netflix belgeselini izlemiştim, çok çalışkan ve üretken... Yine de, kalsın.
Biz Kanye'den devam:

Kanye West Laughing GIF

Müzikten tek başına milyarder olan tek şarkıcı. Netflix belgeselini izlemiştim, çok çalışkan ve üretken... Yine de, kalsın.
Biz Ye' kulübünden devam:

Kanye West Idk GIF by Barstool Sports
Hocam işte fan kitlesi milyonlar olunca dinlenme ve satışlar çok iyi ama onlar fan olduğu için kötü bir şey göremiyorlar.