seeraddar

Yetkin
En iyi isekailerden biri, belki de en iyi isekai serisi kıçı kırık bir stüdyoya verildi. Hay seslendirmenler de iğrenç, Tessin sese gel kusacagim. Fragman aşağıda;

Son düzenleyen: Moderatör:
MC'lerin VA'lar kaliteli ama stüdyo gerçekten berbat. Stüdyonun kalitesizliğinden bence bu kötü durum.

@Hiroo, Web novel mı normal novel'ını mı okudunuz? Merak ettiğimden soruyorum da zira ben normal novel'ı 5. ciltten sonrasında aşırı beğenmiştim. War Arc'ı gerçekten kendini okutturuyordu.

@Hiroo, web novel mı normal Novel'ını mı okudunuz? Merak ettiğimden soruyorum da zira ben normal Novel'ı 5. ciltten sonrasında aşırı beğenmiştim. War Arc'ı gerçekten kendini okutturuyordu.

Hocam hangisi bilmiyorum Türkçe çevirisini yapan bir siteden okumuştum. İlgimi kaçırsan şey çok fazla soyut anlatım olması. Hele hele Arthur başka kıtaya ışınlandıktan sonraki bölümler çok fazla soyut anlatıma başvuruyor ve hiçbir şey anlamıyorum neredeyse okuduğumdan.

Yazar kendisi bu stüdyoyu seçmiş. Adamda akıl olsaydı webtoon çizerini değiştirmezdi sonradan. Hem webtoon hem de animesi berbat hale geldi.

Omniscient Reader okuyun daha karlı olursunuz.

@Hiroo, Türkçe okuduğunuzdan dolayı olmuş olabilir. Ben ingilizce google play'de satılan versiyonunu okudum oldukça iyiydi. Hele ki 8 ve 9. ciltler şahane.