TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, anayasanın 3. maddesinin değişmesi gerektiğini söyledi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3035
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    tbmm
Hiç bir şey olacağını sanmıyorum. Bu halk koyunluğundan vaz geçmediği sürece ne yaparlarsa yapsınlar hâla halk onları destekleyecektir.
Farkında mısınız bilmiyorum ama 10-15 milyon arası mülteci var. Bunların büyük kısmı geçmişte iç savaştan kaçmış ve silah kullanmayı bilenlerden oluşuyor. Saatli bombadan farkları yok.

Olası bir karışıklıkta buradan da ekmek çıkaracaklarını düşünmüşlerdir. Daha geçen günlerde adamların dükkandan LAW (hafif zırhlı askeri araçlara atılan silah) çıktı.

Türk silahlı kuvvetleri devlete ve anayasasına bağlıdır. Peki neden bağlı olduğu anayasayı askıya alanlara ültimatom vermez ? Hepsi mi işe yaramaz ?

Türklerin isyan edip iş savaş çıkaracağından bahsediliyor sanmıştım, pardon.

Ne alaka? Avrupa'yı gençler mi yönetiyor? Şu an 25 yaşında bir cumhurbaşkanın olsa muhtemelen tatilden tatile dolaşırdı.
25 Yaşında olmasına gerek yok. Bak muhalefet liderine. Tarlada geziyor.

Ne alaka? Avrupa'yı gençler mi yönetiyor? Şu an 25 yaşında bir cumhurbaşkanın olsa muhtemelen tatilden tatile dolaşırdı.
Yaşlı insanların gençlere nazaran mantıklı kararlar verebildiğini düşünmüyorum.

Gerçekten ya, bu adam ne halt ediyor ?
Adamlar anayasayı söz kelimeleri ile delmeye çalışıyor. Umarım vakit bulduğunda tepki gösterir.

CHP’nin amacı, Avrupa’daki partiler gibi yumuşak bir tutum sergileyerek iktidara gelmek, ama bu yaklaşım Türk halkına pek uygun değil. Bir noktada tavrını değiştirmesi gerekiyor.

Bir nevi işgal ediliyoruz. Diğer taraftan Arap dolu. Yol geçen hanı oldu. İleride meclise de girerler. Durum çok kötü sadece ekonomik çöküş yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…