Winner 66
Üstün
Youtuberların hepsine basmışlar parayı. Eğer YouTube'daki incelemelere göre baktıysan, onlara pek güvenme.
Rekabetçi için IPS öneririm.Yani alınmaz mı diyorsun hocam? Rampage Crimson 300F var elimde, değiştirmek istiyordum. FPS rekabetçi oyunlar oynuyorum, 2K ayrıyeten monitörüm var.
İlk serilerde aşırı sorun var. Bizim ülkeye kasıtlımı gelmiş çözemedim.Ben aldım 2 gündür kullanıyorum ölü piksel falan çıkmadı. Sadece monitörü 300 hertze alınca Nvidia App'ten renk ayarlarında 10 bit olmuyor 8 oluyor en fazla. 240 hertze çekince 10 bit renk aktif oluyor. Artık monitörün yazılımdan mı yoksa donanımından mıdır bilmem bir ufak hata var bence.
Şu an 1080p AAA hikayeli oyunlar için alınabilecek en iyi monitör. Umarım tepkileri dikkate alırlar da sağlam ürün gönderirler.İlk serilerde aşırı sorun var. Bizim ülkeye kasıtlımı gelmiş çözemedim.
Öyle hocam. Ürünü kötülemiyorum bende aldım ama sıkıntı yaşadım. Düzeldiği gibi tekrar alacağım inş.Şu an 1080p AAA hikayeli oyunlar için alınabilecek en iyi monitör. Umarım tepkileri dikkate alırlar da sağlam ürün gönderirler.
Tahminimce yazılımsal bir problem var. Bu olay harici çok beğendim monitörü.İlk serilerde aşırı sorun var. Bizim ülkeye kasıtlımı gelmiş çözemedim.