ubiquitous

Uzman
Bu sistemi hiç özelleştirmeden bu şekilde almak mı?

Bu sistemi 32 GB RAM yaparak almak mı daha mantıklı?
AMD ekran kartları sorunlu mu hala?

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet şimdi gördüm. :( Diğer sistem nasıl sizce?

Veya önerdeiğiniz başka sistem var mı?

@pawEn @Caner Uncu

Sistemi uygun olduğu için o denli çok paylaştılarki her yerde duymayan kalmadı. Elbette herkes duysun bilsin ama bana kalmadı. :D Umarım ileride bu tarz güzel bir kasa yine bize denk gelir. Nereye baksam bu kasa öneriliyordu. Fazla süre bile dayandı stok valla.

Evet şimdi gördüm. :( Diğer sistem nasıl sizce?

Veya önerdeiğiniz başka sistem var mı?

@pawEn @Caner Uncu
Benim başka yok maalesef. Tebilon'dakini ve Vatan'dakini de önermiştik zaten. 2'sinin disindakiler fiyatini pek hak etmiyor.

Keske kacirmasaydiniz hocam. Belki bunu yaşayan 50 kişiye denk gelmişimdir. Hepsi de 30 kere sormuştu karar vermeden önce. Sonuç, aynı maalesef.

Tebilon'da olanı alacaktım fakat bahsettiğiniz sorunlar korkuttu beni. İnternette bakıldığında RX 7700 XT performans olarak çok iyi gözüküyor. Ama sorunlu olduğu için korkuyorum.

Keske kacirmasaydiniz hocam. Belki bunu yaşayan 50 kişiye denk gelmişimdir. Hepsi de 30 kere sormuştu karar vermeden önce. Sonuç, aynı maalesef.
Çok kararsız kalmıstım :(.

Sabah aklıma gelmisti son bir bakınayım sonra alırım diye. Stok kalmamıs simdi de. Tebilon olanı alacağım galiba ama hala korkuyorum bir sorunla karsılasırım diye. Ne yapsam bilemedim. O sorunu cozmenin bir yolu yok mu?

Bu sistem nasıl hocam?
@pawEn

Son düzenleme:
Tebilon'da olanı alacaktım fakat bahsettiğiniz sorunlar korkuttu beni. İnternette bakıldığında RX 7700 XT performans olarak çok iyi gözüküyor. Ama sorunlu olduğu için korkuyorum.

Çok kararsız kalmıstım :(.

Sabah aklıma gelmisti son bir bakınayım sonra alırım diye. Stok kalmamıs simdi de. Tebilon olanı alacağım galiba ama hala korkuyorum bir sorunla karsılasırım diye. Ne yapsam bilemedim. O sorunu cozmenin bir yolu yok mu?

Bu sistem nasıl hocam?
@pawEn
Kötü. Fiyatına göre.