Bahsi geçen Tebilon sistemini almayı düşünüyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum ve yazılımcıyım. Yazılımcılık konusunda Ram dışında sıkıntı çıkarmayacağını biliyorum belki birkaç aya aynı ramden bir tane daha alabilirim. Oyun konusunda da sıkıntı çıkarmaz.

Sizce hala bu sistem fiyatına göre çok mu ? Daha iyi bir alternatif bulamadım çünkü. Bir de stok fanı AS500 ile değiştireceğim 32.500TL'ye bence en iyi alternatif bu eski sistemimdeki 1TB M.2 SSD'yi de buna taktım mı bence alınabilir gibi duruyor. Fikriniz nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Alınır AS500 ozellestirmesiyle.
@EfeA Sizin sistemi beklesin mi?

O zaman 1500TL'ye kadar kule tipi önerebilir misiniz ? Kasaya ve anakarta uygun.
Mesaji duzenledim. Onceden AS500 ozellestirmesi daha pahaliydi ondan almayin demistim.
3'u de fazlasiyla yeterli ancak az bir fark varken 120 SE tercih etmek daha mantikli olur.

Mesaji duzenledim. Onceden AS500 ozellestirmesi daha pahaliydi ondan almayin demistim.
3'u de fazlasiyla yeterli ancak az bir fark varken 120 SE tercih etmek daha mantikli olur.
Muhteşem performans farkı yok diyorsanız AS500 ile ilerlerim, takılı gelsin uğraşmamış olurum. Sistemle seçilince de fiyatı da uygun.

Bahsi geçen etiketlediğiniz arkadaşınızın sisteminin detayları var mı acaba ? Parçalar ve nasıl satışa sunulacağı vb.

Muhteşem performans farkı yok diyorsanız AS500 ile ilerlerim, takılı gelsin uğraşmamış olurum. Sistemle seçilince de fiyatı da uygun.

Bahsi geçen etiketlediğiniz arkadaşınızın sisteminin detayları var mı acaba ? Parçalar ve nasıl satışa sunulacağı vb.
Muhtesem performans farki var fakat sadece yeterli olmasini istiyorsaniz AS500 tercih edilebilir. Ben yine de Peerless alirdim. Fiyat farki cok az cunku.

Muhtesem performans farki var fakat sadece yeterli olmasini istiyorsaniz AS500 tercih edilebilir. Ben yine de Peerless alirdim. Fiyat farki cok az cunku.
Hemen alamayacağım sistemi hem acelem de yok sizce bu sistem kalkar mı 1-1.5 ay sonrasına kadar ?

Kalkmazsa o zamana kadar düşünürüm değerlendiririm, teşekkürler.

Hemen alamayacağım sistemi hem acelem de yok sizce bu sistem kalkar mı 1-1.5 ay sonrasına kadar ?

Kalkmazsa o zamana kadar düşünürüm değerlendiririm, teşekkürler.
1-1.5 ay cok uzun bir sure. Yorum yapmam mumkun degil. Simdiden kesinleştirmeyin. Piyasa cok oynak.

1-1.5 ay cok uzun bir sure. Yorum yapmam mumkun degil. Simdiden kesinleştirmeyin. Piyasa cok oynak.
Umarım kalır diyelim o zaman 23ü ile 29u arasında belki alma şansım olabilir. En kötü bu tarz bir indirim beklerim parçaların kalitesinden az çok anlıyorum bu parçalara eş değer bu fiyata bir daha gelir mi gelmez mi emin olamıyorum.