Aynen öyle katılıyorum.Burası en iyi yer. Diğer yer kötüleşti ve Recep Baltaş abinin hakkını yediler.
Detaylar
Kim cevapladı?Orada da aktif bir üyeliğim olmasına rağmen artık konularımı burada açıyorum. Evet mesaj sayısı az, bunun ben de farkındayım.
Ama en azından boş mesaj yazmıyorlar. Bugün açtığım konuda alttaki kişileri gördüm gelip geçen, bilgisi dahilinde olmayan adam bilgi kirliliği olmasın diye yazmıyor. İlk konuya mesaj yazılmıyor diye garipsemiştim ama sonradan dedim ki, " herkes ortaya temelsiz ve dayanaksız bir fikir atarsa ne olur " diye.
Orada bu tür konuları açtığımda alacağım cevabı çok iyi biliyorum. ( temiz kurulum, format attın mı knk? )
Oranın yaş kitlesinin yavaşça düştüğünü gözlemliyorum. Olabilir ama bu yaş kitlesi de, sonuçta herkes büyük başlamıyor hayata ama dediğim gibi kalabalık yapıyor işte.
Moderasyon ekibinin eski sertliği kalmamış. Virgülden sonra boşluk bırakmadığım için ceza aldığımı bilirim. Şimdi orası ismi D ile başlayan forumlara dönmüş yazım kuralları hakkında.
Ama en azından boş mesaj yazmıyorlar. Bugün açtığım konuda alttaki kişileri gördüm gelip geçen, bilgisi dahilinde olmayan adam bilgi kirliliği olmasın diye yazmıyor. İlk konuya mesaj yazılmıyor diye garipsemiştim ama sonradan dedim ki, " herkes ortaya temelsiz ve dayanaksız bir fikir atarsa ne olur " diye.
Orada bu tür konuları açtığımda alacağım cevabı çok iyi biliyorum. ( temiz kurulum, format attın mı knk? )
Oranın yaş kitlesinin yavaşça düştüğünü gözlemliyorum. Olabilir ama bu yaş kitlesi de, sonuçta herkes büyük başlamıyor hayata ama dediğim gibi kalabalık yapıyor işte.
Moderasyon ekibinin eski sertliği kalmamış. Virgülden sonra boşluk bırakmadığım için ceza aldığımı bilirim. Şimdi orası ismi D ile başlayan forumlara dönmüş yazım kuralları hakkında.
- Makaleler
- 1
Technopat kesinlikle korkunc bir forum, meyve veren her agacin taslandigi. Moderatorlerin cehaleti yuzunden verilen haksiz cezalar ve ayni zamanda moderatorlerin carpik olmasi (hakli olmana ragmen raporlarinin yok sayilmasi veya bir moderatoru elestirdigin icin seni stalk etmesi) gibi. O forumda gecirdigim sure boyunca defalarca kez kendimden utandigim napiyorum ben burada dedigim olmustur. Kesinlikle 3. sinif bir Türk forumu.
Sorun en başta Türk forum ve Türk forumlarının kitlesinde. Bunun önüne ne yaparsanız yapın geçemezsiniz. Buranın üye sayısının biraz daha az olması, daha samimi ve hangi alanda kimin daha iyi bilgisi olduğunun bilinmesi, şu anlık bu forumu diğer forumlardan ayırıyor. İlerleyen zamanlarda mutlaka bu forumda büyüyecek ve maalesef bu özelliklerini kaybedecek. Buna yapacak bir şey yok.
Moderatörlerin sorunlu olması konusunda %100 katılıyorum. Bizzat başıma gelen olayı kanıtlarıyla beraber anlattığım yazıyı moderasyon ekibi yanlış bilgilendirme olarak görüp ceza vermişlerdi. Rapora itiraz edince hatalarını kabul ettiklerini hiç görmedim.
Buranın moderasyon ekibiyle şu ana kadar sorun yaşamadım, yaşayanda görmedim (belki ben görmemişim, çok aktif bir üye değilim).
Buranın en sevdiğim yanı özgür olması, geçenlerde "Recep Baltaş neden ceza yemedi" gibi bir konu görmüştüm. Böyle bir konu bile burada onaylanıyor. Şu anlık burası bence en kaliteli forum, ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz.
Moderatörlerin sorunlu olması konusunda %100 katılıyorum. Bizzat başıma gelen olayı kanıtlarıyla beraber anlattığım yazıyı moderasyon ekibi yanlış bilgilendirme olarak görüp ceza vermişlerdi. Rapora itiraz edince hatalarını kabul ettiklerini hiç görmedim.
Buranın moderasyon ekibiyle şu ana kadar sorun yaşamadım, yaşayanda görmedim (belki ben görmemişim, çok aktif bir üye değilim).
Buranın en sevdiğim yanı özgür olması, geçenlerde "Recep Baltaş neden ceza yemedi" gibi bir konu görmüştüm. Böyle bir konu bile burada onaylanıyor. Şu anlık burası bence en kaliteli forum, ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz.
"Üye sayısı" önemli tabii, bunu basit olarak şöyle düşünebiliriz "çok fazla paran varsa küçük miktarları umursamazsın" o yüzden neyi hedefliyorlarsa ondan çok ciddi sapma olmadıkça önemsemeyeceklerdir. Tabii ne istedikleri, ne hedefledikleri çok önemli. Burada da eğer Technopat'e yakın bir üye sayısı oluşursa (kısa vadede biraz zor gibi) bazı sıkıntılar olabilir. (üyeler açısından) fakat moderasyon bence şu an gayet iyi Technopat'e kıyasla.
Çok basit yazım kuralından 1 ay ceza yiyince 5 yıllık üyeliğimi kapattım. D isimle başlayan foruma dönmesi iyi olmuş ama benim için artık gereksiz.
Orada da aktif bir üyeliğim olmasına rağmen artık konularımı burada açıyorum. Evet mesaj sayısı az, bunun ben de farkındayım.
Orada bu tür konuları açtığımda alacağım cevabı çok iyi biliyorum. ( temiz kurulum, format attın mı kanka? )
Çok basit yazım kuralından 1 ay ceza yiyince 5 yıllık üyeliğimi kapattım. D isimle başlayan foruma dönmesi iyi olmuş ama benim için artık gereksiz.
Hasan Şahin
Uzman
Birisi Recep Baltaş'ın (Techolay) biriside Ali Güngör'ün abisinin.
Var.Technopat'taki gibi mesaj yazmak için mesaj yazanlar
Bence bunun aksine, internette veya forumda konuyla ilgili 2 cümle aratmak yerine foruma konu açan sorunlar daha büyük bir sorun. Ya da objektif konuları subjektif gibi soranlarilgili teknik servisin bile çözemeyeceği sorunları inatla konu açıp forumdakilere soranlar
Var, bir arkadaş bir yorumunu beğenmedim diye profilime girip eski, rastgele bir konuda bir yorumuma intikam almak için beğenmeme ifadesi atmıştı. Çok eğlenmiştim onu gördüğümde.tecrübeli olduğunuz bir konuda doğru bir bilgi yazdığınız zaman bile birisinin çıkıp mesajınıza "hahaha." emojisi ya da dislike atıp kendi ezber bilgisini sizi ezmeye çalışarak konu sahibine aktaran ve daha birçok sayamayacağım ahmak insan tipleri burada var mı?
Yine de gereksiz konu bakımından buranın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda bir sorun yaşasam buranın desteğine oranın desteğinden daha çok güveniyorum açıkcası.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-