Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Ağustos 2020'den beri kullanıyordum. Fazla kuralcı, velet tayfanın bindiği ve alakasız konuların onaylandığı bir yere dönüştüğü için kapatıp buraya geçtim.
Burası yeni olduğu için çok daha sakin ve bu durum hoşuma gidiyor, oysaki Technopat tarafı fazla kalabalık geliyor. Arada bir, sırf girmek amacıyla giriyorum Technopat'a. Büyük çoğunlukla buradayım.
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep bey bu siteye geçince buraya da kayıt oldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz? veya halen kullanıyor musunuz?
Ben çoğunlukla buradayım. Arada bir de orada takılıyorum. Her şeyi gereksiz mesaj diye raporlayan velet bir tayfa yüzünden 3 gün 3 gün ceza yediğimden beri gözümden düştü orası.
Eskiden kullanıyordum. Tüm üyeliklerimi silip buraya geldim. Tamamiyle kişisel tercihlerimden ötürü. Bunun dışında iki ayrı teknoloji sitesini takip edecek kadar vaktim yok. Tercihim Techolay oldu.
Kullanıyorum, buranın ismi pek hoş gelmiyor Daha yaratıcı ve markalasabilecek bir isim tercih edilebilirdi. Sonuçta ayrılık haberlerini duyurunca büyük bir kitleye sahip bir forum olacağı belliydi.