Technopat kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 249
  • Görüntüleme Görüntüleme 11B
  • Etiketler Etiketler
    technopat
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.

Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?

Burası yeni olduğu için çok daha sakin ve bu durum hoşuma gidiyor, oysaki Technopat tarafı fazla kalabalık geliyor. Arada bir, sırf girmek amacıyla giriyorum Technopat'a. Büyük çoğunlukla buradayım.

Kullanıyordum evet ama Recep Baltaş olayından sonra bıraktım. Anı olarak kalsın diye hesabı silmedim.

Eskiden kullanıyordum. Tüm üyeliklerimi silip buraya geldim. Tamamiyle kişisel tercihlerimden ötürü. Bunun dışında iki ayrı teknoloji sitesini takip edecek kadar vaktim yok. Tercihim Techolay oldu.

2027'ye kadar mesaj banı + sınırsız rapor banı yedim arada giriyorum bakıyorum da yine de.

Ben bir keresinde bir sitemde birini 2 yıl banlamıştım banı açılalı 3 yıl oluyor zaman çabuk geçer merak etme

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 144
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…