- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Burası açıldıktan sonra buraya öncelik verdim. Tarayıcıyı açınca ilk buraya giriyorum. Ancak günlük 3-5 bildirim anca geliyor bana burada. Takip ettiğim konularda mesaj yazan veya konu açan yok. Dolayısıyla benim de mesaj yazmamı gerektirecek bir durum olmuyor. Technopat'ta ise fazlasıyla bildirim alıyorum, önceliğim burası olmasına rağmen orada buraya göre çok daha fazla aktifim.
Aynen sevgili değerli aurelian hocam. Bana da orası eskisi gibi gelmiyor. Burası daha iyi gibi bıraktım bende. Burada sizin gibi güzel insanlarla tanıştım orada sadece lapsekilli ve @683 hocamı tanıyordum başka da kimseyi tanımıyordum o forumda.Önceden kullanıyordum az çok. Ama artık orayı bıraktım buraya geçtim. Orası eskisi gibi iyi gelmiyor bana.
Senin gibi güzel insani da tanıdım bu forumda. Bu forum bana iyi geliyor hep.
Aynen sevgili esat hocam. Orası bana da forum kültürünü aşıladı o yüzden burada hiç zorluk yaşamadım ve sizin gibi güzel insanları da tanıyınca Technopat'ı daha aramadım hep buradayım.Yavaş yavaş maziye geçiyor orası benim için, inanılmaz saçma bir moderasyon uygulamasına sahipler şu an. Alakasız yani.
Ayrıca kitlesi patatese dönmüş, telefon tavsiyelerine girin kendinizi kemirirsiniz. Yine de benim için yeri çok ayrı, forum kültürünü aşıladı bana, teknolojiyle tanıştırdı, çok işime yarayan bilgiler edindim. Banım açılınca elbetteki orayı da kullanacağım fakat orayı kullanma sebebim çoğunlukla yardım etmek olur, takılmak için ana yerim kesinlikle burası. Buranın ortamı harika şu an.
Son düzenleme:
Technopat'da 100'e yakın uyarı vardı zaten site yavaş kullanmıyordum hesabımı kapattım orada.
2021 gibi olsa Technopat girilebilir ama 2022'den sonra saçmaladı.
Recep Baltaş'sız Technopat sıkıcı Techolay daha iyi buradaki kitle iyi Techolay sayesinde yeni açılan bir foruma kaydoldum.
Recep Baltaş'sız Technopat sıkıcı Techolay daha iyi buradaki kitle iyi Techolay sayesinde yeni açılan bir foruma kaydoldum.
Sevgili değerli brkdnmz hocam. Sizi sadece burada tanıdım sizin gibi güzel insani Technopat'ta da tanımak isterdim fakat sanırım Technopat fazla aktif olmadığım için sizi orada fark edemedim ya da göremedim. Orada da nickiniz bu muydu hocam?Burası yeni olduğu için çok daha sakin ve bu durum hoşuma gidiyor, oysaki Technopat tarafı fazla kalabalık geliyor. Arada bir, sırf girmek amacıyla giriyorum Technopat'a. Büyük çoğunlukla buradayım.![]()
Çok sağolun hocamSenin gibi güzel insani da tanıdım bu forumda. Bu forum bana iyi geliyor hep.
Değerli hocam sizi de orada tanımadım ama hiç telefonla ilgili konu açmadığım içindir büyük ihtimal ama gene de sizi de tanıdığım için mutluyum geç de olsa bu forumda tanımak sizi iyi başlangıç benim için.Technopat'da 100'e yakın uyarı vardı zaten site yavaş kullanmıyordum hesabımı kapattım orada.
Genelde siz sanırım telefon konularında varsınız.
Eskiden herhangi bir konuda sorun arattığımda Google'da direkt cevabını genelde Technopat'ta önceden yazıldığını gördüğümden kullanmıştım ancak sayfayı yenilediğim gibi konu sayfası direkt değişiyordu. Akışı inanılmaz hızlı gelmişti. Pek kullanmadım zaten siteyi zira o zamanlar üstümde bir forum sitesinde ne kadar vakit geçirebilirim ki en fazla diye bir düşünce de hâkimdi. Şu an ise gün içinde fırsat buldukça sırf buraya bakıyorum. Pek çok değerli insanla karşılaştım sırf bu sayede 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun hocam. Hiç mi giremiyordunuz sınırsız ban yüzünden burası açılması sizin için iyi olmuş sanırım hocam.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.