Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili değerli brkdnmz hocam. Sizi sadece burada tanıdım sizin gibi güzel insani Technopat'ta da tanımak isterdim fakat sanırım Technopat fazla aktif olmadığım için sizi orada fark edemedim ya da göremedim. Orada da nickiniz bu muydu hocam?

Pcbilgilisi'ydi ismim sonra değiştirdim.
Bende 1 yıl ban aldıktan sonra aktif olamadım.

• Beğendim
İfadeler: 995
Evet kullanıyorum. Ama burası daha iyi. Artı olarak donanımarşivini de kullanıyorum.

Çok geçmiş olsun hocam. Hiç mi giremiyordunuz sınırsız ban yüzünden burası açılması sizin için iyi olmuş sanırım hocam.
İlk başta yıldırma vardı.

Sonra spam yapınca 5 yıl yedim.

Sonra 1 seneye düştü ve yıldırma kalktı.

Geçen aylarda kardeşimin ve benim hesabım multi zannedildi.

1 senedir fark edilmedi. En ilginç kısmı o.

Sevgili değerli brkdnmz hocam. Sizi sadece burada tanıdım sizin gibi güzel insani Technopat'ta da tanımak isterdim fakat sanırım Technopat'ta fazla aktif olmadığım için sizi orada fark edemedim ya da göremedim. Orada da nickiniz bu muydu hocam?

O sizin güzelliğiniz, çok sağ olun. : ))

Technopat'ta hiç aktif değilim, görememeniz çok doğal. : ))
Evet, takma ismim bu yine.

Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.

Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?

Evet, kullanıyorum.

İlk başta yıldırma vardı.

Sonra spam yapınca 5 yıl yedim.

Sonra 1 seneye düştü ve yıldırma kalktı.

Geçen aylarda kardeşimin ve benim hesabım multi zannedildi.

1 senedir fark edilmedi. En ilginç kısmı o.
Buranın açılması iyi olmuş hocam o zaman sizin açınızdan büyük geçmiş olsun. Üzüldüm ama burada olmanız sevindirdi.

O sizin güzelliğiniz, çok sağ olun. : ))

Technopat'ta hiç aktif değilim, görememeniz çok doğal. : ))
Evet, takma ismim bu yine.
Sanırım bende öyleydim hocam fazla takılmıyordum burada ki kadar orada. Burada tanımak sizi çok güzel. Çok iyi efendi dürüst kibar ve saygılı birisiniz sizin gibi insanlar bu forumda çoğalsın var olsun. ❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.