Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanıyorum hatrı sayılır da mesaj sayım var.

Olay aslında kafa dağıtmak, dağıtırken de zevk aldığım konularda insanlara yardım etmek. Ha Technopat ha donanım haber ha Techolay ha SDN.

Burada cevap verebileceğim tarz konular olmayınca doğal olarak pek aktif olamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
İfadeler: 144
Banlandığımdan beri kullanmıyorum.

• Beğendim
Kullanıyorum. 20k mesaj, 500 çözüm yapıp salacağım galiba.
Bunu yazdıktan sonra (mesaj sayısını artıran) 8 mesaj atmışım. 7 çözüm kasmışım. Mesaj yazmadan 5 tane daha kasıp 500 çözüm, 19.099 mesajda bırakmaya çalışacağım. Moderatörleri ikna ekmek ne kadar sürecek acaba?

I was.

Screenshot_20240216_230253.webp

Bir oraya bir buraya bakıyorum. Ara sıra diyebilirim.

• Beğendim
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.

Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Arada bakıyorum. Ama her baktığımda uyarı yiyorum. Buranın aktifliği oraya göre düşük oldugu için genelde soruları oraya soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
Eski'den çok fazla kullanıyordum ama şu an pek kullandığım söylenemez.🙂

• Beğendim
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.

Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Kullanıyorum. Fakat 29 Aralık 2024 tarihinde sona erecek Moderasyon Ekibi'ne tehdit etmek uyarısı ve kalıcı olarak Rapor Sistemi Yasağı uyarılarım var orada.

Banlandığımdan beri kullanmıyorum.
Nedir sebebi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.