Bütçe nedir
Yetkin
Nadiren giriyorum mesaj yazmadan göz gezdirip çıkıyorum, burası daha iyi.
Bunu yazdıktan sonra (mesaj sayısını artıran) 8 mesaj atmışım. 7 çözüm kasmışım. Mesaj yazmadan 5 tane daha kasıp 500 çözüm, 19.099 mesajda bırakmaya çalışacağım. Moderatörleri ikna ekmek ne kadar sürecek acaba?Kullanıyorum. 20k mesaj, 500 çözüm yapıp salacağım galiba.
Arada bakıyorum. Ama her baktığımda uyarı yiyorum. Buranın aktifliği oraya göre düşük oldugu için genelde soruları oraya soruyorum.Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Kullanıyorum. Fakat 29 Aralık 2024 tarihinde sona erecek Moderasyon Ekibi'ne tehdit etmek uyarısı ve kalıcı olarak Rapor Sistemi Yasağı uyarılarım var orada.Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Nedir sebebi?