Technopat kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 249
  • Görüntüleme Görüntüleme 11B
  • Etiketler Etiketler
    technopat
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamaninda sebepsiz yere yıldırma yemistim 7 ay surmustu. Zar zor kaldirttim. Neden boyle sorunlar yasiyorum diye rapor etmistim trip atarak geri donduler. Neymiş rapor sisteminden yanit verilmeyecekmis.

1 yıl olan cezanın süresini 2 yıl olacak şekilde uzattık diye bildiri mi geçildi acaba?
Olsa olsa disiplin uyarilarinda olur o.

Sürekli gereksiz mesajdan ban yiyordum.
Sonra moderatöre ana avrat sövdüm. Bana 2026'ya kadar izin verdi. Ancak daha orayla işim bitti. Umarım bu forumun kalitesi düşmez, çünkü insanı sarıyor.

Diğer forumda nokta yazsam haha atacak 10 tane ergen velet tanıyorum.

Sürekli gereksiz mesajdan ban yiyordum.
Sonra moderatöre ana avrat sövdüm. Bana 2026'ya kadar izin verdi. Ancak daha orayla işim bitti umarım bu forumun kalitesi düşmez, çünkü insanı sarıyor.
Yeni mi oldu olay? Gecmis olsun. Technopat uzerinde moderasyona yonelik disiplin uyarilari artmaya baslamis anlasilan.

Yeni mi oldu olay? Gecmis olsun. Technopat uzerinde moderasyona yonelik disiplin uyarilari artmaya baslamis anlasilan.
Olalı 1 sene oldu. O forumu 1,5 sene kullandım. Son 6 ayı rezaletti, hiçbir konu onaylanmıyordu. Her mesaja gereksiz mesaj diyip ban atıyorlardı, zaten ne olduysa siber saldırıdan sonra iyice olmaya başladı. Sonra tahminim AKP'li şahıslar moderasyon ekibine sızdı.

Technopat hesabım yoktur ve foruma sadece ne var ne yok diye geliyordum malum olaydan sonra burayı duyunca hemen burada hesap açayım dedim .

Bir mesajı herhangi bir sebepten dolayı raporladığımda, -maalesef raporunuz reddedildi- diyorlardı. Raporun üstünden 1 dk bile geçmemesine rağmen.

İfadeler: 144
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…