Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikle son moderatör ekibinden sonra iyice gına geldi. 2019'dan beri her gün düzenli girerim eski tadı vermiyor. Techolay daha serbest bir yapıya sahip. Çoğu konuyu istediğiniz şekilde konuşabiliyorsunuz. Yeşil sitede muhalif veya moderatörlerin işine gelmeyen herhangi bir şey yaptığınız zaman rapor banı üzerine bir de konu yok ediliyor. Özellikle muhalif Türkiye haberleri anasayfaya bile düşmüyor. Türkiye gündemi diye salak saçma bir kategoriye atıyorlar 100 kişi bile zor görüyor. İşlerine gelen bir haber olduğu zaman kullanıcı haberleri kategorisine alıyorlar görmeyen kalmıyor. Onun dışında arkada dönen olayları saymıyorum bile. Buranın samimiyeti güzel. Yakında rehberlere başlarım gibi.

Aynı şekilde bende yiyorum. Eleştiri ve şikayet kabul edemiyorlar. Moderasyona geçen herkes güç zehirlenmesi yaşıyor. Yanlış raporu bile zar zor yalvar yakar kaldırıyorlar.

Bu tam olarak ben hocam. Eskiler eskiden güzeldi.
Zamaninda sebepsiz yere yıldırma yemistim 7 ay surmustu. Zar zor kaldirttim. Neden boyle sorunlar yasiyorum diye rapor etmistim trip atarak geri donduler. Neymiş rapor sisteminden yanit verilmeyecekmis.

1 yıl olan cezanın süresini 2 yıl olacak şekilde uzattık diye bildiri mi geçildi acaba?
Olsa olsa disiplin uyarilarinda olur o.

Sürekli gereksiz mesajdan ban yiyordum.
Sonra moderatöre ana avrat sövdüm. Bana 2026'ya kadar izin verdi. Ancak daha orayla işim bitti. Umarım bu forumun kalitesi düşmez, çünkü insanı sarıyor.

Diğer forumda nokta yazsam haha atacak 10 tane ergen velet tanıyorum.

Sürekli gereksiz mesajdan ban yiyordum.
Sonra moderatöre ana avrat sövdüm. Bana 2026'ya kadar izin verdi. Ancak daha orayla işim bitti umarım bu forumun kalitesi düşmez, çünkü insanı sarıyor.
Yeni mi oldu olay? Gecmis olsun. Technopat uzerinde moderasyona yonelik disiplin uyarilari artmaya baslamis anlasilan.

Ya ne zaman bir yorum yapsam 3 gün ban yiyorum orada. O yüzden sadece göz atıyorum. İ

Bu kadar mı? :D

1708214082735.webp

Yeni mi oldu olay? Gecmis olsun. Technopat uzerinde moderasyona yonelik disiplin uyarilari artmaya baslamis anlasilan.
Olalı 1 sene oldu. O forumu 1,5 sene kullandım. Son 6 ayı rezaletti, hiçbir konu onaylanmıyordu. Her mesaja gereksiz mesaj diyip ban atıyorlardı, zaten ne olduysa siber saldırıdan sonra iyice olmaya başladı. Sonra tahminim AKP'li şahıslar moderasyon ekibine sızdı.

Technopat hesabım yoktur ve foruma sadece ne var ne yok diye geliyordum malum olaydan sonra burayı duyunca hemen burada hesap açayım dedim :D.

Bir mesajı herhangi bir sebepten dolayı raporladığımda, -maalesef raporunuz reddedildi- diyorlardı. Raporun üstünden 1 dk bile geçmemesine rağmen.

• Beğendim
İfadeler: 144
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.