Hugo'nun da a*** koyim senin de a*** koyim tarzı bir küfür müydü? Lore bende eksik yahu Nasıl bir şeydi? Bu arada Recep abiyi de summon ettiniz ama, ben bu gönderinin Technopat'ı yerin dibine sokma gönderisi olmasını istemiyordum. Kabak sonra bana patlamaz dimi?
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
En ufak şeye bile ceza veren, asla ve asla düzgün moderatöru olmayan 3 yıl boyunca kullandığım dünyanın en iyi kullanıcılarının ve en kötü moderatörlerinin olduğu site. Techolay'in kurulması ile orasiyla bağlantımı kesmek için moderatöre hakaret, rapor sisteminde küfür, trollukten ceza yiyerek 2026 sonuna kadar banlandim. Recep reisin yanındayız, mutluyuz...
Yıllarca emek verdim ve 2 yıl boyunca moderatörlük yaptım. Zaman zaman moderatör alımlarında çeşitli kişilerin de ekibe dahil olmasını sağlamıştım. Şimdi de buradayız ve deneyimlerimizle en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
Hugo'nun da a*** koyim senin de a*** koyim tarzı bir küfür müydü? Lore bende eksik yahu Nasıl bir şeydi? Bu arada Recep abiyi de summon ettiniz ama, ben bu gönderinin Technopat'ı yerin dibine sokma gönderisi olmasını istemiyordum. Kabak sonra bana patlamaz dimi?
İkisini de kullanıyorum ama burada daha çok aktifim. Diğer forumda mesaj yazmak imkansız gibi bir şey benim için. Hiç mesaj yazmak istemiyordum. Ama burada mesaj yazılacak daha iyi yerler var.
Kullanıyorum. Fakat 29 Aralık 2024 tarihinde sona erecek Moderasyon Ekibi'ne tehdit etmek uyarısı ve kalıcı olarak Rapor Sistemi Yasağı uyarılarım var orada.
Bu forum bana niyeyse daha akıcı ve rahat geliyor, Technopat sosyalde tabii ki takılıyorum, orası bu forumu tanımama vesile olan yegane yer ve çoğu bilgimi de kendilerine borçluyum. Ancak ceza sistemi gerçekten bayıyor.
Ayrıca Technopat Sosyal rapor sistemi o kadar güçlü bir forum ki moderatörleri ikna beceriniz yüksekse sildiremeyeceğiniz mesaj yok.
Hani teknik bilginize bakılmaksızın, isterse kişi en kötü markayı savunsun küçücük bir hataya sahipseniz, mesajınızda ve raporlayan kişi yüksek ikna becerisine sahipse, ufak bir kanıt ile gerçekten moderatörleri de bıktırıp mesajınızı sildirtebiliyor. Yani moderatörler de suçlu değil orada ama görevini yapmak zorunda kalıyor adam.
Rapor sistemini aşırı kullanan ve kullanmayı seven biriydim. Neredeyse onaylanmayan raporum yoktur Technopat Sosyal'de. Utanmasam moderatörler ile sohbet bile edecektim neredeyse rapor sisteminden, çünkü ufak tatlı cevaplarımız olmuştu. Burada gerek bile duymadım. Aşırı tatlı ve cana yakın bir moderatör tayfa var orada. Burasını bilemeyeceğim. Eğer bir forumun moderatör kitlesi başarılıysa, o forumun önü açıktır bu kadar netim.