Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce yıldırma sonra baktılar olmuyor, 5 yıl banı çakıp yolluyorlar sanirim :D
Yildirma yeterliymis aslinda.

Fikrinize katılamayacağım, orada bulunan moderatörlerin bir kısmı burada da görev yapıyor büyük ihtimal ile ve Recep abi dahil technopat sosyal kökenli yöneticiler. Yani forum tecrübeleri oraya dayanıyor olabilir ve her ne kadar orada artık çalışmasa da orada bulunan kitlenin önemli bir kısmının burayı geldiği ortada. Kısaca iki forumda birbiri arasında dostane ilişkiye sahip olacaktır, olmalıdırda bence. Yani "Technopat sosyale tövbe ettim yaşasın Techolay !" demek bana doğru gelmiyor. Sizde bana katılmak zorunda değilsiniz uzun süreli bir ban yemişsiniz.
Buradaki moderasyon ekibi gonullu idi en son. Hâlâ da oyledir muhtemelen. Technopat Sosyal'e lanetler etmek amaciyla 2 disiplin uyarilari 1 diger uyari grubundan uyarilar almak gercekten mantikli olmamali. Hesabini silersin olur biter.

Hugo'nun da a*** koyim senin de a*** koyim tarzı bir küfür müydü?
Hayir. Berkehan Cepni meselesi hic mi duymadiniz?

Okuyunuz lutfen.

Sorması ayıp ne yatınız hocam?
Ayni soruyu ben de sordum. Dalga gecme uzerine bir seyler yapmis.

4 senedir üyeyim 15 yıllığına ban yedim. Yorum beğeni vs hiçbir şey yapamıyorum. Sadece öylece bakıp gezinebiliyorum.
Ne yaptiniz?

Son düzenleme:
Sona erme tarihi olmayan bir uyari mi? Gecmisler olsun.

Monitor konulari da aldi basini gitmis bilgisi olmayanlarin eline kalmis, uzuldum. Saint lucia ve p r o F o u n D harici kimse monitor konusunda aşırı detayli monitor teknik bilgisi vermiyordu simdi birkac kisi daha aşırı detayli monitor teknik bilgisi vermeye baslamis ama yeterli degil maalesef.

Saint hoca aynen devam ediyor, p r o F o u n D ise uyarı yedi sanırım ondan beridir çok az konuda görüyorum. Hani yine var ama o eskisi kadar aktif değil. Ben şeyi çok merak ettim, forumda 1 tane Casper G870 öneren eleman yokken siz neden önerdiniz?

Buradaki moderasyon ekibi gonullu idi en son. Hâlâ da oyledir muhtemelen. Technopat Sosyal'e lanetler etmek amaciyla 2 disiplin uyarilari 1 diger uyari grubundan uyarilar almak gercekten mantikli olmamali. Hesabını silersin olur biter.

Zaten Technopat Sosyal'den gelen bayağı moderatör vardır bence burada. Yönetimde de dediğim gibi, asla Technopat'ı bırakıp yeni forum açacağı aklımın ucundan geçmeyen Recep abi var. Bunlar hep Technopat Sosyal'de muhtemelen büyük kitlelere ulaşan kişi oldukları için çok da farklı olacağını sanmıyorum. Yani evet gönüllüdür yani iki tarafın da moderatör kitlesini seviyorum.

Monitör konularından burada bahsetmek gereksiz olacak biraz ama fantastik Türk var o da bayağı iyi bir şekilde monitör öneriyor ancak monitör konularında kullanılan dil hiç hoşuma gitmediğinden oralara pek girmiyorum. Dediğim gibi o konularda istediğin kadar teknik bilgi ver illa karşı çıkan ve seni rapor eden ve yorumlarını beğenmeyen kişi oluyor. Enflasyon da sağ olsun, forumda asla önerilmeyen monitörlerin bile önerildiğini gördüğüm için sizin neden uzaklaştırıldığınızı daha iyi anlamıştım. Gözlerim Samsung Odyssey G3'ün önerildiğini gördü fiyatından dolayı ondan sonra monitör konularından uzaklaştım.:D
Kısaca paran neye yetiyorsa global marka olduğu sürece öner geç modeline döndü öneri konuları. Ne ghosting konuşan kaldı ne de renk gamutu, fantastiktürk hocam konuşuyor, bir tek saint hocam bile teknik detaydan kaçınarak al alma tarzı öneri yapıyor kısa kısa geçiyor. Yani monitör konuları asla eskisi gibi olmayacak gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saint hoca aynen devam ediyor, P R O F O U N D ise uyarı yedi sanırım ondan beridir çok az konuda görüyorum. Hani yine var ama o eskisi kadar aktif değil. Ben şeyi çok merak ettim, forumda 1 tane Casper G870 öneren eleman yokken siz neden önerdiniz ?

Zaten Technopat Sosyal'den gelen baya modeartör vardır bence burada. Yönetimde de dediğim gibi, asla Technopat'tı bırakıp yeni forum açacağı aklımın ucundan geçmeyen Recep abi var. Bunlar hep Technopat Sosyal'de muhtemelen büyük kitlelere ulaşan kişi oldukları için çokta farklı olacağını sanmıyorum. Yani evet gönüllüdür yani iki tarafında moderatör kitlesini seviyorum.

Monitör konularından burada bahsetmek gereksiz olacak biraz ama Fantastik Türk var o da baya iyi bir şekilde monitör öneriyor ancak monitör konularında kullanılan dil hiç hoşuma gitmediğinden oralara pek girmiyorum. Dediğim gibi o konularda istediğin kadar teknik bilgi ver illa karşı çıkan ve seni rapor eden ve yorumlarını beğenmeyen kişi oluyor. Enflasyonda saolsun, forumda asla önerilmeyen monitörlerin bile önerildiğini gördüğüm için sizin neden uzaklaştırıldığınızı daha iyi anlamıştım. Gözlerim Samsung Odyssey G3'ün önerildiğini gördü fiyatından dolayı ondan sonra monitör konularından uzaklaştım.:D
Kısaca paran neye yetiyorsa global marka olduğu sürece öner geç modeline döndü öneri konuları. Ne ghosting konuşan kaldı ne de renk gamutu, FantastikTürk hocam konuşuyor bir tek Saint hocam bile teknik detaydan kaçınarak al, alma tarzı öneri yapıyor kısa kısa geçiyor. Yani monitör konuları asla eskisi gibi olmayacak gibi.
Fan performansi haricinde diger durumlari iyi denmisti. Sorunlarinin git gide cogalmasina da sasirmadim. Monitor konulari da o kadar mi kotuye gitti ya.

Sinirlendim küfür ettim bir baktım 2 ay ban sonra rapordan küfür ettim rapor banı da geldi 2 aylık banı da düzenleyip 2027 yaptılar.
2 aydan 3-4 yila, masallah. Cok abartmislar cok agir kufur degilse.

Fan performansi haricinde diger durumlari iyi denmisti. Sorunlarinin gitgide cogalmasina da sasirmadim. Monitor konulari da o kadar mi kotuye gitti ya.

2 aydan 3-4 yila, masallah. Cok abartmislar cok agir kufur degilse.

Troll konuydu bende küfür ettim ne zaman biteceksiniz diye. Sonra ban yiyince rapor gönderdim. “önce düzgün konu onaylayın sonra ban atın onun bunun çocukları” dedim ve ban.

• Beğendim
İfadeler: 144
Fan performansi haricinde diger durumlari iyi denmisti. Sorunlarinin git gide cogalmasina da sasirmadim. Monitor konulari da o kadar mi kotuye gitti ya.
Sıcaklık çok sınırdaydı, fan performansı da az dediğiniz gibi. Genelde önerdiğiniz ürünler güzel çıkıyor sizin. Bakalım burada monitör konuları nasıl olacak. Ben G870'i inceledim bu arada size de yer verdim konuda. :rofl:

Cihaz thermal yiyor genel olarak onu eleştirdim konumda bir de sponsorlu içeriklerin gerçeği yansıtmadığını anlattım.

• Beğendim
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.

Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?

Sadece problemimi internete yazdığımda karşıma çıkarsa kullanıyordum, hala da bu amaçla kullanıyorum. Technopat'ta sadece Recep abinin içeriklerinden ilgimi çekenleri izliyordum. Kendisini çok sevdiğim için bu forumu açtığını duyunca kaydoldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
IMG_4184.webp

IMG_4185.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.