Canınız sağ olsun ya, ben sinirimi sponsorlu içeriklerden çıkarmak istedim çünkü cihaz thermal canavarı. Onun harici ben ucuza aldığım için umurumda değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Canınız sağ olsun ya, ben sinirimi sponsorlu içeriklerden çıkarmak istedim çünkü cihaz thermal canavarı. Onun harici ben ucuza aldığım için umurumda değil.
Moderasyon Ekibi'ne tehditten 10 yil mi? Ne yaptiniz yahu?
Moderasyon Ekibi'ne tehditten 10 yil mi? Ne yaptiniz yahu?
Gecmis olsun.Aslında 2-3 günlük bir cezaydı ancak önce ki hesaplarımda yaptığım hatalar da gün yüzüne çıkınca patladı.
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Benim raporlama yetkim de yok orada.Sağ olun hocam, hala ara sıra girip 2-3 mesaj raporluyorum ceza uyguluyorlar.(ya da sadece bana raporunuz çözüme kavuştu diyorlar)
15 Ocak'ta agir bir sekilde elestirdim ve kalici rapor sistemi yasagi aldim. Tabii oncesinden devam eden 29 Aralik 2024 tarihinde sona erecek Moderasyon Ekibi'ne tehdit etmek uyarisi da var bende.
Ghostingli monitör öenren kişiyi mi eleştirdiniz ne yaptınız?15 Ocak'ta agir bir sekilde elestirdim ve kalici rapor sistemi yasagi aldim. Tabii oncesinden devam eden 29 Aralik 2024 tarihinde sona erecek Moderasyon Ekibi'ne tehdit etmek uyarisi da var bende.