Hayir moderasyon ekibini elestirdim rapor sisteminde.Ghostingli monitör öenren kişiyi mi eleştirdiniz ne yaptınız?
Ha bu arada hakkınızı yemeyeyim, G870 IPS paneli gördüğün en ghostingsiz paneli kullanıyor laptoplarda. Malum çoğu laptopun panelleri ghostingli.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
2020 de katılmıştım Technopat'a 500 mesajım var çok da aktif değilim bu forum açıldıktan sonra.
Son düzenleyen: Moderatör:
Burası daha hoş geliyor eski forumun kalabalıklığı saçma konuların onaylanması ve sorulara net cevap alınamamasından dolayı bıraktım orayı.
Hocam galiba oradaki üyeler Recep hocayı sevenler buraya geçti ve bazı kişiler de arkadaşlarının burada olduğunu görünce hepsi buraya koştu. Ondan dolayı orada yanıt alamayabilirsiniz oranın üye sayısı düştüğünü düşünüyorum.Burası daha hoş geliyor eski forumun kalabalıklığı saçma konuların onaylanması ve sorulara net cevap alınamamasından dolayı bıraktım orayı.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Moderasyon ekibi'ne tehditten 10 yil mi? Ne yaptiniz yahu?
Herhalde kafanizi sallandiririm demiş nasıl tehdit ettiyse (mesaj yasagim da var)
- Makaleler
- 1
P r o F o u n D ise uyarı yedi sanırım ondan beridir çok az konuda görüyorum.
Forumu bırakma kararı almıştı benim bildiğim. Yabancı monitör forumlarında takılacakmış.
Aktif mesajı vardı yakın günlerde bir konuya ait ama İngilizcesini geliştirir güzel kararmış. Ben de yapmak isterim.Forumu bırakma kararı almıştı benim bildiğim. Yabancı monitör forumlarında takılacakmış.
Son düzenleyen: Moderatör:
Benden bir gun sonra almissiniz.Herhalde kafanizi sallandiririm demiş nasıl tehdit ettiyse (mesaj yasagim da var)
Eki Görüntüle 20024
Aslinda oyleydi de moderasyonla tartisma yasamis 1 yil ban yedi. Yakin zamanda bitecek ama girmeyi dusunmuyor. Konusuyorum onunla surekli.
O zaman kör gözümü...Benden bir gun sonra almissiniz.
Aslinda oyleydi de moderasyonla tartisma yasamis 1 yil ban yedi. Yakin zamanda bitecek ama girmeyi dusunmuyor. Konusuyorum onunla surekli.
Şimdi fark ettim 2023 Haziran diyor.
- Makaleler
- 43
Herhalde kafanizi sallandiririm demiş nasıl tehdit ettiyse (mesaj yasagim da var)
Eki Görüntüle 20024
Ahahaha güldürdünüz beni gerçekten
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.