Yildirma yeterliymis aslinda.Önce yıldırma sonra baktılar olmuyor, 5 yıl banı çakıp yolluyorlar sanirim![]()
Buradaki moderasyon ekibi gonullu idi en son. Hâlâ da oyledir muhtemelen. Technopat Sosyal'e lanetler etmek amaciyla 2 disiplin uyarilari 1 diger uyari grubundan uyarilar almak gercekten mantikli olmamali. Hesabini silersin olur biter.Fikrinize katılamayacağım, orada bulunan moderatörlerin bir kısmı burada da görev yapıyor büyük ihtimal ile ve Recep abi dahil technopat sosyal kökenli yöneticiler. Yani forum tecrübeleri oraya dayanıyor olabilir ve her ne kadar orada artık çalışmasa da orada bulunan kitlenin önemli bir kısmının burayı geldiği ortada. Kısaca iki forumda birbiri arasında dostane ilişkiye sahip olacaktır, olmalıdırda bence. Yani "Technopat sosyale tövbe ettim yaşasın Techolay !" demek bana doğru gelmiyor. Sizde bana katılmak zorunda değilsiniz uzun süreli bir ban yemişsiniz.
Hayir. Berkehan Cepni meselesi hic mi duymadiniz?Hugo'nun da a*** koyim senin de a*** koyim tarzı bir küfür müydü?
Okuyunuz lutfen.
Ayni soruyu ben de sordum. Dalga gecme uzerine bir seyler yapmis.
Ne yaptiniz?4 senedir üyeyim 15 yıllığına ban yedim. Yorum beğeni vs hiçbir şey yapamıyorum. Sadece öylece bakıp gezinebiliyorum.
Son düzenleme: