Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.

Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?

Orada konu açtığımda aktif üye olmasına rağmen çok az kişi yardım ediyordu burada en az 5-6 kişi ediyor. Eskiden kullandığımda iyiydi ama şu an pek iyi değil.

Alakası yok hocam, şu an sabahın 10.30'u 5000 aktif üye var o sitede, hala Türkiye'nin en aktif forumu bence.

Olmasına rağmen yardım eden az belki bottur onlar.

Genelde burada serbest takılırım ama Technopat'te her 10 mesajımın 4 tanesi çözüm oluyor artık sadece çözüm için yazıyorum.

24 Ocak 2020'den beri üyeyim oraya. Mizacımdan dolayı hep banlanmıştım. 6 aylık, 1 senelik vs. bir sürü uyarı bulunuyor hesabımda. Bundan dolayı sitenin moderasyon ekibini beğenmiyordum tabii ki.

Sonra baktım Recep'in olayları oldu, o da gelmiş burayı kurmuş, adamı sevdiğimiz için gelip burada da takılayım dedim. Burayı daha çok seviyorum. Technopat'ın kitlesinin kalitesi çok düştü. Ara sırada girip bir şeyler karalıyorum. Yine de daha çok burayı aktif kullanıyorum. Burada kendimi daha rahat hissediyorum.

Technopat'tayken beni birçok kez gereksiz banlayan kişilerden biri belki de Recep'ti, bilemiyorum. Ama canı sağ olsun, seviyorum keratayı. Recep iyi çocuk. :)

An itibarıyla Technopat hesabıma artık odaklanmayacağım. Yazım yanlışı olan kişileri değil de sadece -de'yi ayrı yazmadığım için beni banladılar. Süre bitince konu açmaya çalıştım, konuyu açmadılar. Bu arada konumun bu ban ile gram ilgisi yoktu. Artık pek kullanmayı düşünmüyorum.

An itibarıyla Technopat hesabıma artık odaklanmayacağım. Yazım yanlışı olan kişileri değil de sadece -de'yi ayrı yazmadığım için beni banladılar. Süre bitince konu açmaya çalıştım, konuyu açmadılar. Bu arada konumun bu ban ile gram ilgisi yoktu. Artık pek kullanmayı düşünmüyorum.

Burada da öyle kural var.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
İfadeler: 308
Şu son 1-2 aydır neredeyse hiç kullanmıyorum. Burası artık orayı aratmıyor hatta daha iyisi. Orası daha popüler olduğundan olsa gerek bilmeyip bildiğini sanan insan sayısı çok fazla, son dönemlerde daha da arttı bu durum. Burada ise bir şey bilmeyen cevap vermiyor, daha bilgili ve düzgün bir kitle var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.