Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopatı bazen kullanıyorum, fakat özellikle tarih kategorilerinde en aktif olarak kaynaklarla konular açan benim, cevaplıyan benim. Genelde konulara yazınca çözüm vermiyorlar raporda tartışıyoruz illa vermiyorlar çözülcek konu değil gibisinden. Geçende iki tane tarih konusu açacaktım ikisini de reddettiler birinde konu Kızılbaşlıktı rapor attım 3 4 defa karşılıklı yazıştık moderatörlerde sonunda dediler ki moderatörler olarak konu dine kayacağı için konuyu açamazsınız dedim ki isteseniz yorumları kapatabilir, konuyu dine çekenlerin mesajlarını silebilirsiniz dedim rapor red edildi fakat mesela buraya o konuyu sorunsuz açtım. Ama buranın aktifliği çok az oraya göre ama moderasyon olarak gayet iyi Technopat'a göre

ISO dosyaları ve bazı rehberler için kullanıyorum.

Technopat kullaniyor musunuz? Kullanıyorsanız en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz şey nedir? Ben moderatorlerini pek sevmiyorum.
Bende moderatörleri yüzünden bıraktım en ufak yazım yanlışı yaparsan ban atıyolardı.

ISO dosyaları ve bazı rehberler için kullanıyorum.
ISO dosyaları düzgünmü oranın Windows 7 ISOsu indirmiştim bozuktu.

Cogunlukla buradayim. Technopat YouTube'u takip ediyorum. Sosyal olarak burayi tercih etmemin sebebi az da olsa destek olmak. Yagmur olmasakta damlamiz yeter.

Az önce moderasyonun rezilliğinden dolayı hesabı kapadım

Etik olmaz korkusu ile yazmaktan çekiniyordum ama yazacağım. İki sitede de ban yemiş ve olay yaşamış biriyim.

Haksız olduğum konuları fark edip Recep Baltaş'tan özür diledim ve kendisi Techolay'ın kapılarını bana geri açtı.

Ama Technopat'ta böyle şansınız olduğunu hiç sanmıyorum.

Techolay'ın diğer sitenin aksine çok vicdanlı ve çözümcü davrandığını düşünüyorum.

Kaldı ki Technopat'ta ben haklıydım.

Bence Techolay'ın kıymetini bilin.

Buraya geçtiğimden beri kullanmıyorum ama arada sırada girip açılan konulara bakıp çıkıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.