Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası ara sıra girerim ama konu açmam bana göre orası artık bitti. Çünkü ne zaman konu açsam cevapsız kalıyor ve moderatörler en ince ayrıntılara kadar takılıyor önemli olsun olmasın her şeye ban veriyorlar. İnan ki YouTube kanalını Ali Güngör olmasa takip etmeyeceğim.

Yaklaşık 60 uyarı yedim. Hepside yazım yanlışı ile alakalı. Burada ise sadece 6 uyarım var.

Yok, artık kullanmıyorum. Son verdikleri saçma uyarı bende bardağı taşırdı. Temu'dan aldığım 700 liralık F75 için geçen sene "dolandırıcılık" uyarısı vermiştiler. Ürünü teslim alıp sorunsuz olduğu halde iade falan almışım güya. Görselle falanda son durumu gösterdim, kargo teslim edildi diyordu görselde. İade alsam farklı yazardı. İnanmadılar. Ziyaretçi olarak iyi. Alacağını alıp çıkıyorsun.

X satıcısı güvenli mi diye konu açtım, X süresi içinde daha fazla öneri konusu açılmaz deyip uyarı verdiler. Bilet açtım bilete bakana kadar uyarım bitti.

Mod ile karşılıklı küfürleştikten sonra perma ban yedim. Bilerek yaptım zaten.

Kullanıyorum. Beğenmediğim özelliği yaş kitlesi olabilir.
Bir de NVIDIA'ya tapan bir sürü kişiler var :D

Ara sıra girip bazı konulara bakıyorum. Onun dışında Techolay'ın çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.