Technopat Moderatörlerini Anlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maddoxkkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    technopat
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kendileri kaybeder bazı moderatörler gerçekten konuda anlatılan gibi...

Technopat'ta sadece Emre abi çok iyi. Keşke burada da yöneticilik yapsa, 3 yıldır Technopat kullanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kitlesi zaten toxic her şeye dislike atıyorlar.

Konudaki çoğu şeyi bir kenara bıraktım; en rahatsız olduğum noktayı belirtmek istiyorum bu konu vesilesiyle. Technopat forumu bırakalı aylar oluyor, çok nadiren girip bakıyorum; o da neden bıraktığımı hatırlamama yarıyor. Biliyorsunuz ki Technopat forum buradan daha eski, bu yüzden kullanıcı sayısı daha fazla. Bu yüzden de devamlı olarak her türlü konu açılıyor. Özellikle laptop konularına bakıyorum; adamlar hâlâ kronik anakart sorunlu 15XXX9 cihazlar öneriyorlar. Geçen vardı; orada rozeti var, buraya sırf bize laf atmak için hesap açmışlardı, mod arkadaşlar sağ olsunlar karşılığını bir güzel de verdiler zaten. Öyle bir forum ki bırakın modlarını, kullanıcıları bile rahat durmuyorlar. Gerçekten çöplük bir yer. Şunu da belirtmek istiyorum; burada benim modlarla yaşadığım problemler olmadı mı? Kesinlikle oldu; insanız, fikir ayrılıkları kesinlikle oluyor. Ama buradaki modların alttan alma ve kullanıcıları idare etme eşiği çok daha yüksek. Mesela forumda çiftlik ismine sahip bir kullanıcı var, modları çok uğraştırıyor ancak hâlâ forumda barınıyor; bahsettiğim mesele de tam olarak bu. Son olarak da "kural 31" denen lanet olası bahanenin burada bulunmaması büyük artı.

Yazdığımız mesajları beğenmedikleri zaman siliyorlar veya düzenliyorlar. Bizim yazdığımız yorumların ne önemi var kendi düşüncelerine uygun yorumlar kalıyor zaten kendileri çözüm bulsunlar.

Hocam adamların bilete verdiği yanıtı aşağıya koyuyorum, adam (adam mı, madam mı bilmem) hâlen gelmiş bana rapordaki üslubu savunuyor. Bitti mi, bitmedi. Hemen sonrasında da destek sistemi yasağı veriyor. Destek sisteminin amacı ne? Destek almak değil mi? Kendinizi bile savundurtmuyorlar.

Technopat bozalı bayağı oldu. Umurunda olmasın. Böyle tarz şeyler her forumda oluyor sadece orada değil.

Konuyu okudum da moderatörler haklı gibi duruyor.

Hocam öncesinde 3 dislike ifadesini uyarı için yeterli bulmayıp hemen sonrasında 2 dislike için uyarı vermesi, hadi dislike ve ifade konusunu geçtim. Konu dışında moderasyonu eleştirmek için konu açıyorsun ve hesap soruyor “yönetimi siz belirlemiyorsunuz” diye. Hadi konu da uygunsuz yerler var diyelim, mesaj düzenleme yetkileri yok mu? Uygunsuz yeri silip onaylayabilirler konuyu. 2 kere gönderdim ikisini de reddettiler. Hadi konuyu da bir kenara bırak destek sistemi yasağı nedir?

Tüm bunlara gerçekten moderatörlerin haklı olduğunu gösteren ve gerçekten mantıklı bir cevap verebilirsen buradaki hesabımı da sileceğim. Bir daha forum kullanmayacağım.

Hocam öncesinde 3 dislike ifadesini uyarı için yeterli bulmayıp
Aynı konu içerisindeyse 3 dislike yeterli değildir.

hemen sonrasında 2 dislike için uyarı vermesi,
Eğer farklı konulardansa bazen 2 dislike bile yeterlidir.

Konu dışında moderasyonu eleştirmek için konu açıyorsun
Aynısını hiçbir forumda yapamazsın zaten.

ve hesap soruyor “yönetimi siz belirlemiyorsunuz” diye.
Evet, yönetimi belirlemiyorsun, belirlemiyoruz.

Hadi konu da uygunsuz yerler var diyelim, mesaj düzenleme yetkileri yok mu? Uygunsuz yeri silip onaylayabilirler konuyu. 2 kere gönderdim ikisini de reddettiler.
Peki ya konunun tamamı uygunsuz bulunduysa?

Hadi konuyu da bir kenara bırak destek sistemi yasağı nedir?
Rapor sistemini oyalarsanız rapor sistemi, destek sistemini oyalarsanız destek sistemi yasağı yersiniz. Açtığınız konunun adının "Klasik Technopat Moderatörleri" olmasından yüksek ihtimalle bilet sisteminde pek de uygun bir üslup kullanmamışsınız.

Ve şunu demeliyim ki hayır Technopat tarafından fonlanmıyorum, hayır Technopat güzel bir forum değil, hayır Technopat moderatörleri her zaman haklı değil ki zaten benim yaşadığım tonla drama var moderatörlerle ancak sırf ifade banı yediniz diye gelip karşı forumda bunun hakkında konu açmanız için içinizde önceden birikmiş bir kin olması gerek ki ben öyle sezdim sizde.

Hiçbir forum sitesi kendinin aşağılanmasını kabul etmez, moderatörler %90 kendilerini tamamen haklı olarak görür ve sizin karşıt kanıtlarınızı umursamaz. Orada da öyle, burada da öyle, ötekisinde de öyle. Her yerde böyle.

Gidin burada sizi panelleyen çocuğun hiçbir yaptırım almayıp o çocuk hakkında konuşunca ban yediğinizin konusunu açın, silerler. Çünkü bu olayların sözde destekte çözülmesi gerekir ancak destek sisteminde %90 ihtimalle bir sonuca varamayacaksınız çünkü kimi kime şikayet ediyorsunuz? Size banı yazan moderatör ile derdinizi anlattığınız süpervizör birbiriyle arkadaş ve her gün sohbet ediyor.

Konu X forumu ya da Y forumu değil, tüm forumlarda yaşanabilecek durumlar bunlar ve bunları karşıt forumda şikayet olarak açıklamak, biraz fazla çocukça değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…