Hocam öncesinde 3 dislike ifadesini uyarı için yeterli bulmayıp
Aynı konu içerisindeyse 3 dislike yeterli değildir.
hemen sonrasında 2 dislike için uyarı vermesi,
Eğer farklı konulardansa bazen 2 dislike bile yeterlidir.
Konu dışında moderasyonu eleştirmek için konu açıyorsun
Aynısını hiçbir forumda yapamazsın zaten.
ve hesap soruyor “yönetimi siz belirlemiyorsunuz” diye.
Evet, yönetimi belirlemiyorsun, belirlemiyoruz.
Hadi konu da uygunsuz yerler var diyelim, mesaj düzenleme yetkileri yok mu? Uygunsuz yeri silip onaylayabilirler konuyu. 2 kere gönderdim ikisini de reddettiler.
Peki ya konunun tamamı uygunsuz bulunduysa?
Hadi konuyu da bir kenara bırak destek sistemi yasağı nedir?
Rapor sistemini oyalarsanız rapor sistemi, destek sistemini oyalarsanız destek sistemi yasağı yersiniz. Açtığınız konunun adının "Klasik Technopat Moderatörleri" olmasından yüksek ihtimalle bilet sisteminde pek de uygun bir üslup kullanmamışsınız.
Ve şunu demeliyim ki hayır Technopat tarafından fonlanmıyorum, hayır Technopat güzel bir forum değil, hayır Technopat moderatörleri her zaman haklı değil ki zaten benim yaşadığım tonla drama var moderatörlerle ancak sırf ifade banı yediniz diye gelip karşı forumda bunun hakkında konu açmanız için içinizde önceden birikmiş bir kin olması gerek ki ben öyle sezdim sizde.
Hiçbir forum sitesi kendinin aşağılanmasını kabul etmez, moderatörler %90 kendilerini tamamen haklı olarak görür ve sizin karşıt kanıtlarınızı umursamaz. Orada da öyle, burada da öyle, ötekisinde de öyle. Her yerde böyle.
Gidin burada sizi panelleyen çocuğun hiçbir yaptırım almayıp o çocuk hakkında konuşunca ban yediğinizin konusunu açın, silerler. Çünkü bu olayların sözde destekte çözülmesi gerekir ancak destek sisteminde %90 ihtimalle bir sonuca varamayacaksınız çünkü kimi kime şikayet ediyorsunuz? Size banı yazan moderatör ile derdinizi anlattığınız süpervizör birbiriyle arkadaş ve her gün sohbet ediyor.
Konu X forumu ya da Y forumu değil, tüm forumlarda yaşanabilecek durumlar bunlar ve bunları karşıt forumda şikayet olarak açıklamak, biraz fazla çocukça değil mi?