Technopat Sosyal'in çöplük haline gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarına katılıyorum. Bazı sistemlerin oturması zaman alacak. Bence bunlara kıyasla kısa zamanda uzun yol aldılar. Açıkçası ben de ne olursa olsun elimden geldiğince TP'ye verdiği emeği buraya da vermeye çalışıyorum, gerektiği zaman basit bir şey bile olsa konu açıp buradaki içeriği artırmaya çalışıyorum. Bazı şeyleri de zamana bırakmak gerekecek.

Yanlış bir şey değil.
Haklısınız hocam TP'ye çamur atmak pek mantıklı değil. Kitle arttıkça çocuk kitlede artıyor aksiyon alımı daha katı olabiliyor. Burası başka bir forum başka forumlarının dedikodusunu yapmak burayı aksine geriye götürür kullanıcı olarak. Herkes işini yapsın oraya kin duymanın bir anlamı yok veya moderasyon ekibiyle inatlaşmanın bir anlamı yok kuralları öyle der geçersin. Beni @106 banladı mesela ban hakettik mi, hakettik açıkçası normal hayatımda çok argo kullanmamın suçu. Tabii pişman mıyım eh pekte değilim yine olsa yine söylediklerimin ve yaptıklarımın arkasında dururum. Her zaman haklı olmak zorunda değiliz tabii benim bir problemim yok şahsen olay benim için oydu ve kapandı. Kişisel bir nefretim yok, yerleri değiştirsek o öyle bir şey yapsaydı bende onu banlardım. Böyle çocukça nefret ve kin tutmanın anlamı yok o forumun iyi olduğunu düşünen zaten orada olurdu burda başka bir forumu kötülemek buraya zararı var. Buranın daha iyi olduğunu düşünüyorsanız sahne sizin kaliteli rehberler ve konular açın. Kuru kuruya burası daha iyi daha çok hak ediyor demek ve orayı kötülemek saçma buranın aktifliği artınca burasıda çocuk kitle dolacak. Moderasyon ekibi şu anlik fazlasıyla başarılı, kitle artınca onlarda daha katı kurallar uygulayacaktır ve buradan da gidip buranın mı dedikodusu yapılacak?

@Ruindry, bu tarz konuların açılması da forum açısından zararlı oluyor. Bu konuya 52 yorum gelmiş, bu konuya harcanacak vakit ile belki de cevapsız 10-15 soru cevaplanabilirdi. Gerçekten foruma faydanız olmasını istiyorsanız zaten bunu cevapsız soruları cevaplayarak da yapabilirsiniz. Konu açmak zorunda değilsiniz ancak cevap bekleyen birçok konu varken böyle anlamsız işlerle uğraşmanın hiçbir mantığı yok. Herkesi bilgisi doğrultusunda 3-5 konu cevaplamaya davet ediyorum, iyi sosyaller!

Aynen öyle hocam etiketlenmişim yoksa ana sayfada görüp tıklamam bile bu konuya. Ben kendi uzmanlık alanımda öneri yaparım boş konulara yazmıyorum. Mesaj bölümlerime bakarsanız zaten besbelli. 1K mesajım olup Pars gibi hiçbir yararımda olmayabilirdi. En çokta konu dışı konuları hype alıyor durum öyle olunca da çok mesaj atamıyorum. Eh günde 2-3 tane laptop konusu açılınca da böyle oluyor gidip de fare, klavye önerisi yapamam çünkü çok anlamam konuyu boş kirletmem. Sizin gibi 10 tane adam olsa gittiğiniz yer dallanıp budaklanır. İyi sosyaller.

@Ruindry, hepimiz bilgimiz doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. Önemli olan da bu. İyi sosyaller!

TP'nin en büyük kozu keşfet. Şu ürün alınır mı yazdığın gibi TP'nin konular çıkıyor.
Keşfet bu değil. Anlatamadım şunun ne olduğunu kafayı yiyeceğim. Orası Google arama. Orada biz de varız. Keşfet, mobilde Chrome açtığında karşına çıkan ekran.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…