Arkadaşlar az önce buraya üye oldum, ben hakiki technopatçıyım. Orada moderatör olmama az kaldı. Size tek sorum şu; Techolay neden Technopat'a bu kadar benziyor? XenForo kullandıklarını biliyorum fakat neden? Bu kadar XenForo özelleştirmeleri var, neden kullanmıyorsunuz? Veya sayın Recep Baltaş Technopat'a geri döner misiniz? Oranın tadı çok kaçtı.
Kankam Technopat'ı tam az önce bıraktım ciddiyim,
1- Konuların geç onaylanması: Konular 30-40dk sonra onaylanıyor.
2- Moderatörler: Acele bir işim oluyor örnek vereyim bilgisayarda bir sorun var, hemen çözmem lazım 10-15Dk'da konu onaylandı, noktalama işaretlerine dikkat etmedim diye uyarı alıp 1 saat mesaj yazmam engelleniyor, bir de konum siliniyor.
3- Boş kitlesi: 13-14 yaşındaki elemanlarla kavga etmekten de yoruldum gidiyorum 1000TL'lik kulaklık arıyorum adam gidiyor 2-3 katı fiyatta kulaklık atıyor, mouse arıyorum marka takıntım var, öyle ucuz bilinmedik markadan alasım yok diyorum, adam illa gidiyor Wraith'in sitesinden mouse atıyor.
4- İşi bilmeyen insanlar tarafından uyarı yemem: Örnek adam yazıyor özel plaka nasıl alınır diye ben diyorum emniyette tanıdığınız varsa gidip arayıp söyleyebilirsiniz ya da gidip oradan cıkartırısınız diyorum uyarı yiyorum
.
Sitenin tamamen aynı olması cidden aynı olması yüzünden, hatta ilk açıldığında Technopat hesabında giriş yapabiliyordun, Technopat'ta kapattığım bir tane mail ile burada giriş yapamıyorum ve uyarı alıyorum.
Moderatörlere sinirimden kötülüklerini de yazdım.