- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Hocam açıkçası sizin moderatör olabileceğinizi düşünmüyorum.Arkadaşlar az önce buraya üye oldum, ben hakiki technopatçıyım. Orada moderatör olmama az kaldı.
- Makaleler
- 62
Orada açtığım son 5 konunun 5'ine de cevap gelmemiş. Fakat burada açtığım her konuya cevap geliyor. Buradaki insanlar birbirine çok yardımcı oluyor. O yüzden daha çok seviyorum burayı.Techolay>> Artık Technopat’ta cevaplı konu bulmak zor. Herkesin bildiği konulara cevap geliyor.
Technopat'a dönmeyeceğim, çünkü kitlesi daha çocuk. Açtığım konulara cevap gelmiyor. İlk başta elbette bende orayla başladım, lakin daha sonra Recep Baltaş ayrılınca kavimler göçü yaşandı. Ben Ali ağabeyin forumda aktif olduğunu hiç görmedim.Arkadaşlar az önce buraya üye oldum, ben hakiki technopatçıyım. Orada moderatör olmama az kaldı. Size tek sorum şu; Techolay neden Technopat'a bu kadar benziyor? XenForo kullandıklarını biliyorum fakat neden? Bu kadar XenForo özelleştirmeleri var, neden kullanmıyorsunuz? Veya Sayın Recep Baltaş Technopat'a geri döner misiniz? Oranın tadı çok kaçtı.
Dostum halen yazım yanlışı yapıyorsun. Bende telefondan yazıyorum, ama özellikle dikkat ediyorum ki uyarı yemeyeyim vs.Hadi anlarım Technopat'ya imla kuralları çok katı burada -şey ın birleşik veya ayrı yazılmasını dert ediyorlar ve böyle yazmamın sebebi şu anda telefondan yazıyorum.
- Makaleler
- 17
Aynı. Ancak sürekli konularda görüyorum sonradan mesajı "lütfen linçlemeyin" diye düzeltmiş oluyor, oradan aklımda kaldı adı da
Recep Baltaş Technopat'ta iken de orada ''enteresan'' moderatörler vardı.
Sanırım birileri moderatör olunca ''tanrı'' falan olduklarını sanıyor ve kişisel egolarını tatmin ediyor.
Yukarıdaki yargının yanlış anlaşılmaması için kastettiğim türe örnek:
Konu ve soru..
Konu sahibi cevap işaretlemiş ama sehven yanlış mesajı işaretlemiş (bunu kendisi de yazdı.) ve işaretlediği mesaj BARİZ VE NET alakasız.
Rapor - Direkt red.
İkinci rapor - Açıklama ile birlikte ikinci rapor - Direkt red.
Bilet - Hemen düzeltildi ama o aşamada bile irite edici başka bir durum vardı. Detaya girmek istemiyorum.
Sanırım birileri moderatör olunca ''tanrı'' falan olduklarını sanıyor ve kişisel egolarını tatmin ediyor.
Yukarıdaki yargının yanlış anlaşılmaması için kastettiğim türe örnek:
Konu ve soru..
Konu sahibi cevap işaretlemiş ama sehven yanlış mesajı işaretlemiş (bunu kendisi de yazdı.) ve işaretlediği mesaj BARİZ VE NET alakasız.
Rapor - Direkt red.
İkinci rapor - Açıklama ile birlikte ikinci rapor - Direkt red.
Bilet - Hemen düzeltildi ama o aşamada bile irite edici başka bir durum vardı. Detaya girmek istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 62
Haklı adam. Sırf Galatasaraylıyım diye açtığım konuya 14 tane "hahaha" geldiAncak sürekli konularda görüyorum sonradan mesajı "lütfen linçlemeyin" diye düzeltmiş oluyor, oradan aklımda kaldı adı da![]()
crowzyy145301
Başarılı
Arkadaşlar az önce buraya üye oldum, ben hakiki technopatçıyım. Orada moderatör olmama az kaldı. Size tek sorum şu; Techolay neden Technopat'a bu kadar benziyor? XenForo kullandıklarını biliyorum fakat neden? Bu kadar XenForo özelleştirmeleri var, neden kullanmıyorsunuz? Veya sayın Recep Baltaş Technopat'a geri döner misiniz? Oranın tadı çok kaçtı.
Kankam Technopat'ı tam az önce bıraktım ciddiyim,
1- Konuların geç onaylanması: Konular 30-40dk sonra onaylanıyor.
2- Moderatörler: Acele bir işim oluyor örnek vereyim bilgisayarda bir sorun var, hemen çözmem lazım 10-15Dk'da konu onaylandı, noktalama işaretlerine dikkat etmedim diye uyarı alıp 1 saat mesaj yazmam engelleniyor, bir de konum siliniyor.
3- Boş kitlesi: 13-14 yaşındaki elemanlarla kavga etmekten de yoruldum gidiyorum 1000TL'lik kulaklık arıyorum adam gidiyor 2-3 katı fiyatta kulaklık atıyor, mouse arıyorum marka takıntım var, öyle ucuz bilinmedik markadan alasım yok diyorum, adam illa gidiyor Wraith'in sitesinden mouse atıyor.
4- İşi bilmeyen insanlar tarafından uyarı yemem: Örnek adam yazıyor özel plaka nasıl alınır diye ben diyorum emniyette tanıdığınız varsa gidip arayıp söyleyebilirsiniz ya da gidip oradan cıkartırısınız diyorum uyarı yiyorum
Sitenin tamamen aynı olması cidden aynı olması yüzünden, hatta ilk açıldığında Technopat hesabında giriş yapabiliyordun, Technopat'ta kapattığım bir tane mail ile burada giriş yapamıyorum ve uyarı alıyorum.
Moderatörlere sinirimden kötülüklerini de yazdım.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS