Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda hiç Technopat kullanmayarak akıl sağlığımı korudum çok şükür. Bu ikisi arasından Techolay biraz daha iyi.

14-15 yaşında çocukları mod yapıyorlar umarım burada böyle durumlar olmaz. Yaşla alakalı değil demeyin bariz alakalı.

Peki bunun Technopat'la ne alakası var?
Bu konuyu Emre C ve Eray T ile bilet sisteminden konuşmuştuk. Verilen uyarının haklı olduğunu basa basa ifade ettiler :) Neyse, oldu bitti işte. Aşırı saçma moderasyonları ve moderasyon işleyişleri var. Özel hayata bile karışıyorlar, şaka gibiler :D

Hocam ben eksik konu vermediğim halde "eksik konu" olarak uyarı yedim. Adamın birinde yazdığı hiçbir şey bilgi eksikliğinden anlaşılmıyordu bildirdim "yapabileceğimiz bir şey yok. Konuda sorun." demişlerdi. Bence Techolay.

Bu konuyu Emre C ve Eray T ile bilet sisteminden konuşmuştuk. Verilen uyarının haklı olduğunu basa basa ifade ettiler :) Neyse, oldu bitti işte. Aşırı saçma moderasyonları ve moderasyon işleyişleri var. Özel hayata bile karışıyorlar, şaka gibiler :D
Burada da moderasyon pek iyi değil. Çok kısıtlamacı. En ufak tartışmada mesaj silme, devamında konuyu kapatma yoluna gidiyorlar. Bir kere konu sildiler. O konuda Türk forum moderasyonları genel manada berbat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.